Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Tilbage til forsiden

Juni 2015 Nyt dansk koncept
Live-streaming
for alle

Steamingteknologien "23 Live" blev lanceret for kunder og presse under en næsten Steve Job'sk jubel i det gamle nyhedsstudie i TV Byen.



Juni 2015 Boxer TV
Derfor er
TV-modtagelsen dårlig

Boxer TV har rundsendt en stribe gode råd om, hvordan man kan sikre et godt TV-signal fra en antenne på taget. Det drejer sig først og fremmest om, at både kabler og stik skal være af god kvalitet.



Juni 2015 Kameramenu i Viborg
Medieskolerne
opgraderer til 4K

Medieskolerne i Viborg har investeret i fire stk Sony PXW-FS7 kameraer, der både kan bruges til digital filmproduktion og ENG.



Juni 2015 Virksomhedsopkøb
Scandynas Podspeakers
skal ud i hele verden

EET Europarts har opkøbt Scandyna. Det er danske højttalervirksomhed, der er kendt for de skulpturelle Podspeakers.



Juni 2015 Teknologisk udvikling
Mobiltelefonen
skaber "arbejdsløshed"

Det er ikke nogen nyhed, at smartphones fylder stadig mere i hverdagen. Men hvor mange apparater er egentlig blevet mere eller mindre arbejdsløse på grund af denne teknologiske udvikling?



Juni 2015 Landsforeningen af Menighedsråd
Erik Clausen vinder
kirkelig filmpris

Erik Clausen og hans film "Mennesker bliver spist" har fået tildelt filmprisen "Gabriel" på Landsforeningen af Menighedsråds årsmøde i Nyborg.



Juni 2015 Verdensmesterskaberne i håndbold
Danske SGM havde
succes i Qatar

Da mændenes verdensmesterskaber i håndbold blev afholdt i Doha i begyndelsen af året, skete det i LED-lyset fra 1.000 danske SGM-lamper.



Juni 2015 Digitalt billedgalleri i Vendsyssel
Det er måske
verdens første...

Foreningen PixlArt har åbnet udstillingen "Retroperspektiv Jan Grarup" i de nyindrettede lokaler i Østervrå.



Juni 2015 Jubilæum
Epson-navnet fylder 40 år
Det var oprindeligt en urfabrik, som i dag kendes under navnet Seiko. Men i 1968 bragte man den elektroniske printer, EP-101, på markedet, og det resulterede i, at man i 1975 lancerede brandet "Epson", hvor tilføjelsen "son" står for, at man vil udvikle mange sønner til det oprindelige



Juni 2015 Nyt fra Manfrotto
Nu kan du styre dit
DSLR-kamera via en iPad

Manfrottos nye "Digital Director" er et Apple-certificeret interface til styring af Nikon og Canon DSLR-kameraer, samt hele det efterfølgende foto- og videoworkflow via en iPad-app.



Juni 2015 Omkostningsanalyse
Klare fordele
ved laserprojektion

En undersøgelse foretaget af det engelske analysebureau ROI Team har sammenlignet Panasonics laserprojektor RZ670 med et antal traditionelle projektorer, som bl.a. anvendes på museer, i gallerier og uddannelsesinstitutioner samt til udlejning og sceneshows.



Juni 2015 Total cost of ownership
Laserprojektorer
er dyrere, men...

Det er ikke specielt billigt at investere i en laserbaseret B2B-projektor. Men hvis den f.eks. installeres i møderum, undervisninglokaler og museer, kan det alligevel være den billigste løsning, for laserlyskilden holder i op til 20.000 timer.



Juni 2015 Ny spejlløs topmodel
Sony slår
masser af rekorder

Sonys nye spejlløse topmodel, a7R II, er udstyret med en bagbelyst CMOS-sensor på 42,4 megapixel, den har femakset billedstabilisering og den kan optage full frame video i UltraHD.



Juni 2015 Canal Digital Danmark
Mere comedy
og mere dokumentar

Canal Digital Danmark vil levere mere originalt comedy- og dokumentar-tv til sine kunder.



Juni 2015 Superzoom
Canon tager
kampen op – igen

Den nye Canon PowerShot G3 X er et håndkamera med ikke mindre end 25X superzoom. Og billedsensoren er en 1,0 tommer bagbelyst CMOS med 20,2 megapixel...



Juni 2015 Valgkampen på DR
Aldrig har medie-
dækningen været større

Valgaftenen var kulminationen på tre uger med intensiv mediedækning og politiske debatter om blandt andet velfærd, skattepolitik, flygtninge og dagpenge.



Juni 2015 Stjernholm ny forhandler
Roland kigger
mod broadcast

Roland har traditionelt haft fokus på AV-løsninger til konferencerum og on-the-road-shows. Men i løbet af det seneste halvandet års tid har den japanske virksomhed også lanceret en stribe produkter, der retter sig mod broadcast.



Juni 2015 Erhvervsudvikling
Danske Triax solgt
til Polaris Private Equity

Efter 28 år med Nielsen & Nielsen Holding som ejer er alle aktierne i Triax A/S solgt til den nyetablerede fond Polaris IV, som ejes af Polaris Private Equity.