Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra januar 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
JVC DLA-NX9
Projektoren løfter
sig selv op til 8K

Når De Olympiske Lege starter i Tokyo til næste år, så bliver verden formentlig oversvømmet med 8K indhold. JVC prøver at være på forkant med udviklingen med en projektor, som hverken har 8K indgang eller 8K paneler...
- Januar 2019


Projektion med høj lysstyrke
Panasonic satser på laser
Panasonic vil satse 100 procent på laserprojektion til markedet for høj lysstyrke. Det betyder et farvel til den ellers højt respekterede high brightness-projektorserie PT-DZ21K.
- Januar 2019


Lyttevaner
DAB radio er
mest for de ældre

Der er en klar overvægt af unge blandt landets podcastlyttere. Til gengæld har digital flowradio flest lyttere i den ældre del af befolkningen.
- Januar 2019


Panasonic Eneloop
Batteripakningen
kan genbruges

De genopladelige Eneloop batterier er blevet endnu mere miljøvenlige. Og så er Panasonic kommet med en kompakt USB-oplader.
- Januar 2019


fibernettilslutning
Energiselskabet vil
undgå digital ulighed

I løbet af 2019 kan flere end 2700 huse i Lystrup nær Århus blive koblet på fremtidens fibernet for nul kroner. Det er resultatet af to måneders afdækning af efterspørgslen på stabilt og hurtigt fibernet i området.
- Januar 2019


Berlinalen
Danmark er det
store bedragerland...

Ikke alene er Danmark blevet verdensberømt på grund af Danske Banks store hvidvaskningsskandale – nu bliver billedet af en korrupt nation konsolideret på årets Berlin International Film Festival, takket være tredje sæson af "Bedrag".
- Januar 2019


Medieudvikling
Vi bruger flere data,
men ser mindre TV

Vi danskere er ved et finde vores plads i en ny digital virkelighed, hvor streaming reducerer medieforbruget, og hvor stigningen i dataforbruget bliver stadig mindre.
- Januar 2019


Ny skoleoverenskomst
Nu kan musikerne
sove trygt og godt

Dansk Musiker Forbund har indgået en ny overenskomst med Levende Musik i Skolen (LMS) med virkning fra skoleåret 2019/2020. Overenskomsten kommer efter et langt forhandlingsforløb.
- Januar 2019


TV 2s årsopgørelse
Hastig udvikling i
seer- og brugervaner

– Vi skal have mod og overskud til udvikling og fornyelse, siger TV 2s indholdsdirektør, Anne Engdal Stig Christensen. – Og det har vi haft i 2018.
- Januar 2019


OLED-teknologi
TV-skærmen rulles
ud som et filmlærred

LGs OLED-paneler leverer ikke alene markedets bedste sortniveau – de er også så tynde og fleksible, at den koreanske fabrik nu har lavet en version, som kan rulles ned i højttalerkassen, når man ikke skal se TV og video.
- Januar 2019


Samarbejde med Teracom
Canal Digital
tilbyder fiberløsning

Canal Digital er landets stærkeste leverandør af satellit-TV. Det er derfor bemærkelsesværdigt, at selskabet nu tilbyder antenneforeninger og erhvervsvirksomheder en fiberløsning.
- Januar 2019


Ree Park Safari
Aben vinder
fotokonkurrence

De besøgende i Ree Park Safari tager masser af billeder af dyrene. Derfor har parkens ledelse i samarbejde med CEWE Danmark nu for femte år i træk arrangeret en fototokonkurrence.
- Januar 2019


Når markedet skrumper
Canon holder
optimismen oppe...

Der kræves nye strategier og nye produktsatsninger, hvis de traditionelle kamerafabrikker skal overleve. Og den vilje har man i høj grad hos Canon.
- Januar 2019


Blue Ember
XLR-mikrofonen
koster kun 850 kr

Ember er navnet på Blues nye XLR-mikrofon, beregnet til både professional lydoptagelse, YouTube og streaming. Det er en cardioid-mikrofon, så den er retningsbestemt, og den reducerer derfor omgivende støj.
- Januar 2019


Nyansættelse hos DPA
Han skal styrke
salget i Fjernøsten

DPA Microphones har ansat Thomas Frederiksen som ny Vice President for salget i Fjernøsten. Han har tidligere været chef for Shures afdeling i Japan.
- Januar 2019


Succes for danske film
Publikum voksede
med næsten 50%

Antallet af indløste billetter til danske biograffilm steg i 2018 med 49,1 procent til 3.748.233. Danske film sætter sig dermed på de tre øverste pladser på årets top 10-liste.
- Januar 2019


CES i Las Vegas
Interessen for
OLED-TV steg med 69%

8K- og OLED-TV får en fremtrædende plads, når CES 2019 slår dørene op i Las Vegas Convention Center den 8. januar. Alene i 2018 er distributionen af OLED TV vokset med 69 procent.
- Januar 2019


!Fundne videoer
Der blev desværre ikke fundet nogen videoer

!Fundne nyheder
Digital bevaring i Europa
Rigsarkivet skal skabe
fælles standarder

Søndag den 20. januar 2019Elregningen
Vi bruger masser af
strøm på underholdning

Lørdag den 19. januar 2019Norwegian
Gratis wifi
på langdistancefly

Lørdag den 12. januar 2019US streaming
IMDb lancerer gratis
video- og filmkanal

Lørdag den 12. januar 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+