Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra marts 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
Der blev desværre ikke fundet nogen artikler

!Fundne videoer

Marts 2019
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre udstilling…
Tommy Larsen på Teknikmessen 2019 Den teatertekniske fagudstilling har været afholdt i efterhånden ganske mange år, og altid i Operaen på Holmen og med Tommy Larsen som hovedmand bag projektet. Men nu er han stoppet som teknisk chef på Det Kgl. Teater, og derfor ville ledelsen ikke længere lægge lokaler til udstillingen. I stedet blev udstillingen arrangeret i KB Hallen, og det var en klar succes – med endnu større fagteknisk bredde.


Marts 2019
WYSIWYG er gået i ”virtual reality”-mode
Atendi på Teknikmessen 2019 WYSIWYG er et mangeårigt tegneprogram til design af lys og scenografi. I den nyeste version har det fået en virtuel funktion, så designeren og hans kunde kan gå ind i tegningen og bevæge sig rundt. Det giver en større oplevelse og et klarere indtryk af hvordan det færdige resultat kommer til at tage sig ud – f.eks. når man skal designe events á la Melodigrandprix og X Factor. Hans Henrik Schmidt fra Atendi fortæller.


Marts 2019
Panasonic skifter til laser-projektorer
AV-Huset på Teknikmessen 2019 En traditionel projektionslampe holder typisk 2-3.000 timer, mens laserdioder snildt klarer 20.000 timer, hvilket svarer til næsten ni års drift ved otte timers projektion hver eneste dag. Det betyder i praksis, at der aldrig bliver brug for at udskifte lyskilden. Salgsingeniør Felix Kleisen fortæller – bl.a. om en ny projektormodel med en lysstyrke på 50.000 lumen.


Marts 2019
3D-lyd reducerer risikoen for høreskader
Soundware på Teknikmessen 2019 Tyske Klang har udviklet et 3D In-Ear system, som gør det nemt og hurtigt for musikeren på scenen at skabe sit eget 3D lydbillede. Fordelen er bl.a., at man kan klare sig med et lavere lydtryk i In-Ear monitoreringen, hvilket nedsætter risikoen for høreskader. William Dion fra Soundware fortæller.


Marts 2019
Vi importerer Kina-lamperne direkte fra fabrikkerne
Futuresales på Teknikmessen 2019 Der er ganske mange penge at spare, hvis man springer alle mellemled over og køber de professionelle LED-lamper direkte på de kinesiske fabrikker. Derfor tog Frank Jensen fra Futuresales på rundrejse i Kina for at få personlig kontakt til fabrikkerne, og for at få de bedst mulige tilbud på lamper i høj kvalitet. Det har bragt prisniveauet ned på 4-10.000 kroner, alt efter lampetype.


Marts 2019
Nu er Kinovox blevet fabrikant
Kinovox på Teknikmessen 2019 Den mangeårige importør og forhandler af professionelt lys- og lydudstyr har udvidet forretningsområdet, så man nu også monterer audio- og videostik i de gængse LK-Fuga el-bokse. Det giver kunderne mulighed for at tilslutte højttalere og projektorer på samme måde som man slutter en lampe til stikkontakten. Baggrunden er, at Kinovox har overtaget Antronic, som tidligere lå på Fyn og var ejet af Bent Hansen.


Marts 2019
Adam Hall ekspanderer med professionelle Cameo LED-lamper
Adam Hall på Teknikmessen 2019 Claus Amondsen fortæller om moderselskabets voldsomme ekspansion som har bevirket, at der nu er 300 medarbejdere og 7.000 varenumre i lageret i Neu –Anspach. I Danmark har man fordoblet staben fra en til to ansatte, og målet er at styrke markedspositionen for de professionelle Cameo LED-lamper. Lampespecialisten Allan Bagger fortæller om produktnyheder og priser.

!Fundne nyheder
Nye muligheder
Waoo rykker ind
på Apple TV

Torsdag den 7. marts 2019Forskningsresultat
Lav selvkontrol
øger online-risikoen

Søndag den 3. marts 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+