Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra januar 2020

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
Danmarks Indsamling 2020
I januar er DR
børnenes mediehus...

Den 1. februar samler danskerne i samarbejde med DR og 12 af landets største humanitære organisationer ind til børn på flugt under overskriften: Lille land, stort hjerte.
- januar 2020


Telebrancens klimaaftryk
Mobiltelefonerne
reducerer CO2-udslippet

En rapport fra mobiloperatørernes organisation GSMA konkluderer, at teleindustrien har potentiale til at drive en reduktion af CO2-udslip, der svarer til ti gange branchens eget CO2-aftryk. Reduktionen i udledningen sker igennem teknologi aktiveret af branchens mobilnetværk.
- januar 2020


Det bedste fra 3 verdener
Spejlrefleks, "spejlløst" og video...
Med lanceringen af EOS-1D X Mark III, som kommer i handelen i løbet af februar måned, har Canon signaleret, at man er mere end klar til store begivenheder som f.eks. Olympiske Lege i 2020. Der er ganske enkelt tale om et kamera med monsterydelse!
- januar 2020


Højhastighedsbredbånd
Hele landet tilbydes
1.000 Mbit til lavpris

Med MaxSpeed skruer Telenor bredbåndshastighederne op, så alle danske husstande og virksomheder vil kunne få den hurtigste forbindelse, som teknologien kan understøtte.
- januar 2020


Årets Pressefoto
Vinderne offentliggøres
den 6. marts

To dage med mange timers hårdt arbejde, hvor dommerne indgående studerede og diskuterede årets indsendte materiale til Årets Pressefoto, er overstået. 166 fotojournalister, tv-fotografer og pressefotografer havde indsendt 2.678 fotografier og 35 web- og tv-produktioner til årets konkurrence.
- januar 2020


8K Association8K Association
Samsung vil være
med til at bestemme

Samsung har indgået partnerskab med 8K Association (8KA) for derved at være med til at fastlægge kvalitetsstandarder for bl.a. 8K fjernsyn. Samarbejdet muliggør, at Samsungs QLED 8K kan være blandt de første TV, som udstyres med det nye 8KA kvalitetsmærke.
- januar 2020


CES i Las Vegas
LG satser
massivt på 8k-tv

På CES 2020 udstillingen i Las Vegas i næste uge vil LG Electronics fremvise sin udvidede serie af ægte 8K-tv. Nyhederne omfatter i alt otte modeller i størrelserne 65 tommer og 77 tommer – ud over de allerede eksisterende modeller på 75 tommer og 88 tommer.
- januar 2020


De sociale medier
Årsskiftet blev fejret med
masser af mobiltrafik

Traditionen tro var antallet af opkald og datatrafik på sit højeste, da festglade danskere sprang ind i 2020.
- januar 2020


Ritzaus nyhedspodcast
Radioavisen får konkurrence
Den 2. januar gik Ritzau i luften med en nyhedspodcast, som medierne kan bruge i deres egne podcastuniverser. Første kunde er Bauer Media, der er Danmarks største kommercielle radio- og podcastudbyder.
- januar 2020


Børn under 3 år
De helt små er
flittige streamere

Omkring hvert tredje danske barn under tre år streamer indhold fra DR ugentligt, mens omkring halvdelen bruger YouTube, fremgår det af DR Medieforsknings kommende rapport, "Medieudviklingen 2019".
- januar 2020


!Fundne videoer

Januar 2020
Sådan kan du bruge Canon objektiver på et L-Mount kamera
Test: Sigma MC-21 Panasonic, Leica og Sigma har lanceret spejlløse systemkameraer med den nye L-Mount objektivfatning. Men hvad gør man så med sine gamle SLR-objektiver? Første løsning er Sigmas MC-21, som gør det muligt at montere EF-objektiver på de nye kameraer med L-Mount. AVMs Gert Svendsen har testet Canon EF-objektiver på L-Mount kameraet Panasonic SH1.


Januar 2020
Fotokameraet optager 6K video på internt SD-kort
Test: Panasonic SH1 Det ligner et professionelt fotokamera, men det er også et videokamera, som formatmæssigt matcher Panasonics professionelle Varicam kameraer. Der er dog den afgørende forskel, at SH1 er verdens første kamera, som kan optage 6K video direkte på et internt lagermedie. AVMs Gert Svendsen har testet det epokegørende kamera.

!Fundne nyheder
Samsung Portable SSD T7 Touch
Nyt lagermedie kan
indlæse 1 gigabyte/sek

Søndag den 12. januar 2020IT-folk advarer
Danmark er måske
verdens mest
videoovervågede land

Lørdag den 11. januar 2020> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+