Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra august 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
Nytænkning
Sigmas næste kamera
er en "grundsten"

Sigma er først og fremmest kendt for sine objektiver. Men nu kommer den japanske fabrik med et kamera, som kan føre til en mindre revolution i den professionelle videoverden.
- august 2019


EISA Awards 2019-2020
LG fik prisen
for bedste OLED-TV
– for 8. år i træk

Årets EISA priser blev som sædvanligt offentliggjort den 15. august, og igen i år løb koreanske LG med prisen "Best Premium OLED TV". Men det er der nu en ganske god grund til...
- august 2019


Jubilæumsfest
Kort & Dokumentar
Filmskolen fylder 20 år

Lørdag den 14. september fejrer Kort & Dokumentar Filmskolen 20 års jubilæum. Skolen byder i den forbindelse velkommen i Det Danske Filmstudie, hvor den har til huse.
- august 2019


Aftenshowet
Fornyelsen er
kommet udefra

DR Medieforskning konstaterer, at "Aftenshowet" har fået stigende seertal og øget seertilfredshed, efter at programmet er lagt ud til to eksterne produktionsselskaber.
- august 2019


Gift ved første blik
Danskerne står i kø
for at komme i fjernsynet

Flere deltagere, en større inddragelse af familier og venner samt et særligt optaktsprogram er noget af det nye, som DR har indført for at puste ekstra liv i "Gift ved første blik".
- august 2019


Min biograflyd brød sammen
Ih hvor var jeg heldig!
Siden 2005 har AVM haft en testbiograf med projektor, 5.1-lyd, omhyggeligt justeret akustik og 10 biografsæder á la Imperial. Men for godt en uge siden ville forstærkeren ikke tænde. Og stumfilmenes epoke er jo ligesom forbi...
- august 2019


Mobildækning
Telia sender karavane
med mobilmaster
til årets Smukfest

Når mere end 70.000 mennesker i denne uge indtager skoven og markerne omkring Skanderborg, medfører det et enormt kapacitetsbehov i mobilnetværket. Derfor har Telia sendt hele seks ekstra mobilmaster afsted til årets Smukfest.
- august 2019


Dørtelefoner
Vi vil kunne se
hvem der ringer på

Ifølge en rapport fra Grand View Research forventes det globale dørtelefonimarked at nå et salg på 2,8 milliarder dollars i 2025. Tallet er baseret på en gennemsnitlig årlig vækst på 10,3 procent.
- august 2019


Nyt job
Egmont ansætter
ny digital direktør

Thomas Black (38) skal fremover stå i spidsen for Egmont Publishings digitale afdeling, som driver virksomhedens digitale satsninger i Danmark og Tyskland, og som nu også bliver den samlende afdeling for strategiarbejdet i de to lande.
- august 2019


Nyt forretningsområde
Sennheiser laver lydsystem
til californisk bilfabrik

Sennheiser træder ind i bilsektoren med et Ambeo 3D-lydsystem til biler, lavet i samarbejde med luksusbilproducenten Karma Automotive. Systemet kan opleves i den nye 2020 Karma Revero GT model i forbindelse med Monterey Car Week – fra 15. til 18. august.
- august 2019


TV 2's udviklingsstrategi
Der bliver færre
folk i direktionen

Anne Engdal Stig Christensen, der tiltrådte som TV 2s nye administrerede direktør 1. august, foretager nu en række ændringer i ledelsen. Målet er at accelerere udviklingen af TV 2 Play og øge fokus på dansk indhold på tværs af lineære kanaler og streaming.
- august 2019


Eurovision Choir Grand Prix
Fantastisk "videokor"
gjorde Danmark til vinder

Der var otte europæiske lande repræsenteret, da man for anden gang holdt Eurovision korkonkurrence. Danmark satte sig på førstepladsen med koret Vocal Line, som ikke alene synger fantastisk, men også har produceret en helt ekstraordinær video i forbindelse med den seneste pladeudgivelse.
- august 2019


Sommer-TV
Tour de France
øger datatrafikken.

Rigtig mange cykelfans fulgte Bernals vej mod podiet i det legendariske Tour de France cykelløb i juli måned – så mange, at det kunne mærkes i netværket hos teleselskabet 3. Særligt to etaper fik danskerne til skærmene...
- august 2019


Handelssamkvem
Kinesere investerer
i hollandske
array-højttalere

Vi vil gerne tegne et billede af et Kina, som stjæler vores teknologi og derefter laver det hele selv. Men her er et eksempel på, at kineserne bestemt også går på indkøb hos os i Vesten.
- august 2019


Webshop-strategi
Vi satser på abonnementssalg
De udenlandske techgiganters indtog i Danmark kan betyde lukning for flere af de danske webshops. Men en dansk iværksætter mener, at han har knækket koden i kampen mod de store spillere.
- august 2019


World Press Photo
Nu bliver
billederne vist i Irak

World Press Photo er uden diskussion verdens vigtigste pressefotokonkurrence, og i årenes løb er mange af de bedste billeder taget i Irak. Men det er først nu, at World Press Photo udstillingen vises i landet.
- august 2019


Ny fiktionsserie
Undskyld Norge
Mandag den 26. august kl. 22.00 har Viaplay og TV3 premiere på Casper Christensens nye serie "Undskyld, Norge". Og som sædvanlig er det svært at skelne mellem virkelighed og fiktion.
- august 2019


Godt skjult hemmelighed
Dette er ikke DPAs
nye mikrofon

Danske DPA Microphones er på vej med en efter sigende fantastisk ny mikrofon. Men indtil videre har man kun offentliggjort modelnummeret 2028 og lanceringsdatoen, den 22. august...
- august 2019


!Fundne videoer
Der blev desværre ikke fundet nogen videoer

!Fundne nyheder
Efter succesen i 2019
TV 2 er nu klar
til X Factor 2020

Fredag den 16. august 2019Oscar nomineringer
Hvilken film skal
repræsentere Danmark?

Ondag den 14. august 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+