Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra december 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
OL 2020 i Tokyo
Discovery og DR deles
om TV-rettighederne

Discovery Networks Danmark og DR har nu fordelt de mange sportsgrene ved sommerens OL i Tokyo imellem sig. Men alt kan desuden ses på Discoverys streamingkanaler Dplay og Eurosport Player.
- december 2019


EU-støtte til droneprojekt
Fynsk softwareudvikler
bliver himmelstormer

På blot to et halvt år har den odenseanske virksomhed Lorenz Technology nærmet sig international succes med sin drone-software. Opskriften er innovation, samarbejde og udvikling, og EU-støtte har spillet en afgørende rolle.
- december 2019


Nye tilbud
DR hjælper stadig
de usikre læsere

R reducerer den del af dr.dk, der udelukkende er henvendt til usikre læsere. Til gengæld vil alle læsere af det samlede nyhedstilbud på dr.dk opleve flere funktioner til at hjælpe med læsningen.
- december 2019


Digital adfærd
Vi bruger ikke mobilen
til offentlige tjenester

Vi danskere bruger smartphonen til næsten enhver digital opgave, men ikke når vi bruger offentlige webtjenester, viser ny undersøgelse fra Deloitte.
- december 2019


De nye smartphones
Højere priser og grøn bølge påvirker salget
Høje priser på nye telefoner har bragt brugtsalget af smartphones op på det højeste niveau nogensinde. En flittig forbruger af brugt elektronik påpeger, at det handler om mere end blot økonomien.
- december 2019


Akustik
Lyddæmpende kunst
giver medarbejderglæde

Hos team.blue i Skanderborg får de knap 150 medarbejdere allerede frynsegoder som frisør, takeaway og fri fitness. Og nu har virksomheden ladet væggene udsmykke med kunst, der på én gang er dekorativ og lyddæmpende.
- december 2019


Tilfreds Rasmus Prehn
Finanslovsaftale
stopper kulturbesparelser

Regeringen har sammen med Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet aftalt at stoppe besparelserne på kulturområdet fra 2020. Samtidig afsættes der penge til symfoniorkesteret Copenhagen Phil, Danmarks Underholdningsorkester, KVINFOs videncenter og Den Danske Ordbog.
- december 2019


Bedste dokumentarflade
DR2's "Dokumania"
blev hædret i Hollywood

The International Documentary Association har givet prisen for at sammensætte den bedste dokumentarflade til "Dokumania" på DR2. Med andre ord: DR har nogle dygtige indkøbere...
- december 2019


Forskning
Film kan
fremme integration

En ny international forskningsrapport viser, at film kan styrke børn og unges kulturforståelse, identitet og tolerance. Filmmediet er oplagt at bruge i arbejdet med integration, lyder konklusionen i projektet, som Filminstituttet har været del af.
- december 2019


Programændringer
Sådan sparer DR de 20 %
DRs TV- og radiokanaler kommer efter nytår til at ændre sig markant. Kanaler og programmer lukker som følge af de politisk besluttede besparelser. Samtidig byder foråret på nye programmer og brede satsninger.
- december 2019


Kamikaze
HBO Europe producerer
dansk originalserie

Det er produktionsselskabet Profile Pictures som kommer til at producere HBO Europes allerførste danske serie. Den er på otte afsnit, og de vil blive vist i alle lande, der hører under HBO Europe.
- december 2019


Public service
DR opprioriterer trosstoffet
I det nye år sender DR flere trosprogrammer, både på radio og tv. Det er et stofområde, som ikke har den store vægt på de kommercielle radio/tv-stationer...
- december 2019


!Fundne videoer
Der blev desværre ikke fundet nogen videoer

!Fundne nyheder
Statens Kunstfond
Her er legatudvalgenes
24 nye medlemmer

Søndag den 15. december 2019VM for klubhold
Ekstra Bladet køber
fodboldrettigheder

Søndag den 8. december 2019Kultur i udsatte boligområder
Vejle fik 1 mio
til bl.a. teater og film

Onsdag den 4. december 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+