Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra maj 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
Trådløs nyskabelse
Solbrillerne er digitale
Bose Frames er ikke alene stilfulde solbriller i høj kvalitet, men også trådløse hovedtelefoner og verdens første platform for audio augmented reality.
- Maj 2019


Samarbejde på tværs
Nu får danske radiolyttere
en samlet digital platform

Fra sommeren 2019 får danske radiolyttere en samlet digital indgang til de danske radiokanaler. Helt konkret er der tale om flere end 60 radiokanaler – lige fra Radio Max i Holstebro til The Voice og P4.
- Maj 2019


Nyt job
Tidligere B&O-direktør
starter hos Sennheiser

Lydspecialisten Sennheiser ansætter Ron Holtdijk som Director Business Communication. Han har senest været direktør for Bang & Olufsens globale B2B-division.
- Maj 2019


International karriere
Den amerikanske
filmfotograf er fra Odder

31-årige Lasse Ulvedal Tolbøll er godt på vej til at blive et navn som filmfotograf i USA. I Danmark deltager han senere på året i Odense International Film Festival
- Maj 2019


Videoredigering
Edius er blevet
endnu hurtigere

Edius videoredigeringen er kommet i version 9.4 med opgraderet Apple ProRes support og nem konvertering mellem HDR og SDR. Desuden er softwaren blevet hurtigere, og den har fået nye kreative funktioner.
- Maj 2019


Tech TV er i "luften"
Det handler om
IT i erhvervslivet

Tech TV er ifølge initivtagerne Danmarks første web-TV kanal, som målrettet henvender sig til virksomheder og organisationer med interesse for forretningsmæssig anvendelse af IT. Kanalen har netop indgået en mediepartneraftale med Copenhagen Fintech Lab.
- Maj 2019


Internet of Things
Bænken snakker
med omgivelserne

Maj og juni byder på to festivaler i Aarhus med fokus på ny teknologi. I den anledning er der opstillet en interaktiv bænk ved Musikhuset.
- Maj 2019


Stranger Things OneStep2
Polaroid samarbejder
med Netflix

Denne sommer kommer den tredje sæson af Netflix' successerie Stranger Things. Polaroid Originals har sammen med seriens skabere produceret en specialudgave af OneStep2-kameraet samt en specielt designet film, der vender alt på hovedet.
- Maj 2019


Dansk Melodi Grand Prix 2020
Næste års sangfest
holdes i København

For første gang i mere end 15 år holdes Dansk Melodi Grand Prix i hovedstaden. Det bliver Royal Arena, som kommer til at danne rammen om det store musikshow lørdag den 7. marts 2020 klokken 20.00.
- Maj 2019


Salgssucces
Dansk TV på vej
til Rusland og USA

DR Salg har fået afsat to af DR1s julekalendere til Rusland, og i USA har et selskab købt et såkaldt remake af "Bedrag III".
- Maj 2019


Videoovervågning
Full HD farveoptagelse
ved langt under 1 lux

Sikringsvirksomheden Sveistrup har sammen med Dahua lanceret en ny full-color-serie af meget lysstærke Starlight overvågningskameraer. Uden IR og nattilstand kan de optage i farver ved ekstremt svagt lys.
- Maj 2019


Trådløs teknologi
5G giver broadcasterne
nye mobile muligheder

Regeringen har offentliggjort sin nationale 5G strategi, og den skal i vid udstrækning tages i brug af broadcasterne. Både TV 2 og DR er allerede i gang med at kigge på de nye muligheder sammen med Energistyrelsen og teleselskaberne.
- Maj 2019


Bredbåndspuljen
100 mio til hurtigt internet
Bredbåndspuljen er nu åben for ansøgninger i 2019. Puljen kan søges af lokalområder med langsomt bredbånd. Det er fjerde gang regeringen uddeler midler, og i år er der 100 mio kr i puljen.
- Maj 2019


Tamron 35-150 mm f:2,8-4
Objektivet rummer
to processorer

Tamrons nye zoomobjektiv til Canon og Nikon full frame kameraer har et stort zoomområde, som dækker de fleste fotoopgaver. Og så er det udstyret med ikke mindre end to processorer, som fotografen endda selv kan opdatere firmwaremæssigt.
- Maj 2019


Mobilt bredbånd
3 vil have del
i statsstøtten

En ny undersøgelse viser, at 70 procent af danskerne kan få dækket deres internetbehov med mobilt bredbånd, som er både billigere og nemmere at installere end kablet bredbånd og fibernet.
- Maj 2019


DRs årsrapport
Kim Larsen mindekoncert
samlede den
danske befolkning

DR har fremlagt årsrapporten og public service-redegørelsen for 2018. Det blev et år, hvor DR både samlede den danske befolkning ved en række store begivenheder og igangsatte en voldsom omstrukturering.
- Maj 2019


Publikumsfremgang
Danskerne valfarter
til biograferne

Formanden for Brancheforeningen Danske Biografer, Kim Pedersen, glæder sig over en klar publikumsfremgang i årets fire første måneder i forhold til samme periode sidste år.
- Maj 2019


Ny udlejningsplatform
300 danske film-
og tv-folk
er allerede brugere

På Nørrebro i København ligger den nystartede virksomhed Jube.co, som arbejder på at gøre udlejningsmarkedet for film- og tv-udstyr smartere og mere gennemsigtigt. Kontorlokalet i kælderen er småt, men rummet er fyldt af store drømme.
- Maj 2019


!Fundne videoer
Der blev desværre ikke fundet nogen videoer

!Fundne nyheder
Musikbranche i topform
Rekordomsætning
på musikstreaming

Lørdag den 18. maj 2019EU-undersøgelse
Google koster
forbrugerne milliarder

Lørdag den 18. maj 20191. kvartal 2019
Det går fremad for Avid
Lørdag den 11. maj 2019Film fra Grønland og Arktis
Kulturarven skal digitaliseres
Fredag den 3. maj 2019TeknikMessen 2020
Succesen fortsætter...
Fredag den 3. maj 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+