Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads

Indhold fra juli 2019

Vælg fra en anden periode
!Fundne artikler
Canal Digital
Serienørder med
fokus på streaming

Canal Digital har indledt et samarbejde med de to serieeksperter Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg, som står bag podcasten Stream Team 2.0. Målet er at få flere til at udnytte selskabets store streamingtilbud.
- Juli 2019


Nyt hovedkvarter
Danmon opgraderer
i England

ATG Danmon, som er en del af danske Danmon Group, er flyttet til Oakfield Business Corner i Letchworth. Det nye hovedkvarter er en markant opgradering af firmaets faciliteter til både ledelse og operationelle funktioner.
- Juli 2019


Konkurrencen bl'r mindre
Mediatec har overtaget Twentyfourseven
Twentyfourseven er blevet opkøbt af Mediatec, som er NEP Groups live events selskab. NEP Group er en af medieverdenens væsentliste leverandører teknisk support i forbindelse med medieproduktion fra sports- og underholdningsevents.
- Juli 2019


Lampetilbehør
Matthews frigør
Kino Flo FreeStyle...

Kino Flo blev verdenskendt i produktionsmiljøet for sine lamper baseret på lysstofrør. De er siden hen erstattet af LED-rør, som reducerer strømforbruget og udvider anvendelsesmulighederne. Og nu kommer Matthews med et MK-FS48 FreeStyle Rigging Kit, som giver endnu flere muligheder...
- Juli 2019


Filosofisk turistguide
Kierkegaard har
fået sin egen app

Filosoffen Søren Kierkegaard (1813-1855) regnes for den næstmest verdenskendte dansker efter H.C. Andersen. Derfor kommer mange turister til København for at se hvor han boede og levede. Og derfor er der nu lavet en app, som guider rundt til de vigtigste steder.
- Juli 2019


Videoredigering
Nu er det billigt
at gå i gang med Edius

Grass Valleys Edius videoredigering er ikke meget brugt i Danmark. Men det er en alsidig og effektiv Windows software, og den har derfor en fremtrædende plads på andre markeder. Og netop nu kan Edius Pro 9 Home Edition købes for under halv pris.
- Juli 2019


Årets julekalendere på DR
Sverige redder
den danske jul

DR laver kun en ny julekalender hvert andet år, og i år må vi derfor nøjes med gammelt stof – først og fremmest fra Sverige. Men der er alligevel nyt dansk julestof på vej til børnene...
- Juli 2019


EISA Global Press Convention
BenQ klar med
ægte 4K projektion

Det helt store billede med ægte biografstemning – og nul distraherende publikummer – kræver stadig en hjemmebiograf med projektor. Blandt de gode mærker, som også er til at betale, finder vi BenQ.
- Juli 2019


EISA Global Press Convention
Mobiltelefonen tager
96 megapixel billeder

Kinesiske Xiaumi og kroatiske NOA konkurrerer hårdt på prisen i forhold til mere veletablerede mobilmærker som Apple og Samsung. Men det betyder ikke, at de går på kompromis med de tekniske muligheder...
- Juli 2019


EISA Global Press Convention
Der er gået
inflation i fladskærmene

Der er gået inflation i fladskærmene Indledning: Der bliver stadig større fokus på fladskærme med 8K opløsning – selv om det brede indhold på markedet endnu ikke er oppe i Full HD-opløsning, og udvalget af 4K-skiver ikke kan siges at være overvældende.
- Juli 2019


EISA Global Press Convention
JBL flipper ud...
JBL startede i sin tid med at bygge professionelle studiemonitorer og højttalere i den høje ende til krævende entusiaster. Det gør de stadigvæk, men nu sprøjter de også millioner af meget mere økonomiske Bluetooth-højttalere ud til almindelige forbrugere.
- Juli 2019


TV 2, første halvår 2019
Rekorderne står i kø
TV 2-kanalerne har i 1. halvår 2019 deres stærkeste halvår i ti år. Det er især bemærkelsesværdigt, at man har oplevet stor fremgang blandt unge seere og brugere.
- Juli 2019


Canon giver tre års garanti
Projektionslampen
holder dobbelt så længe

Canon har lanceret tre letvægtsprojektorer til mødelokaler, klasseværelser og butikker. Priserne er overkommelige. Og den traditionelle projektionslampe holder op til 20.000 timer. Det sidste er på laserniveau!
- Juli 2019


!Fundne videoer
Der blev desværre ikke fundet nogen videoer

!Fundne nyheder
3 og Oister
30.000 nye kunder
vælger trådløst internet

Onsdag den 17. juli 2019Eurovision Song Contest 2020
Amsterdam har ikke
plads til grandprix'et

Fredag den 12. juli 2019BenQ SW270C PhotoVue
Præcisionsværktøj til
professionel billedredigering

Fredag den 5. juli 2019> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+