Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Pre-IBC 2005
August 2005
3ds Max 8 trækker på baglandet

Folkene bag 3D-softwaren 3D Studio Max ser det som en stor fordel at de får et stadig tættere samarbejde med moderselskabet Autodesk, som bl.a. også ejer Discreet-produkterne og designprogrammet Autocad. F.eks. vil teknologi der oprindelig er udviklet til Autocad give brugerne af den nye 3ds Max 8 væsentligt bedre muligheder for projekt- og versionsstyring. Det sker via "Autodesk Vault", der er en data management applikation som hindrer fejl og fremmer genbrug ved at samle produktionsinformationer.
Men 3ds Max 8 indeholder naturligvis også en lang række 3D-forbedringer. I flæng kan nævnes Motion Mixer til nonlineær redigering af 3D-klip, MXS Debugger Controller til mere effektiv fejlfinding i den genererede kode, Pelt Mapping som reducerer mappingtiden fra timer til minutter, samt forbedrede værktøjer til karakteranimation. Folkene bag 3D Studio Max betragter version 8 som et stort skridt fremad - i den benhårde konkurrence med Softimage og ikke mindst Maya.

Gå tilbage


Version 8 af animationsprogrammet 3ds Max har fået bedre styring af figurernes gangarter, og der er indbygget non-lineær redigering af animationsklip.
Klik for større billede

3ds-brugerne får nu adgang til den avancerede versionsstyring, den såkaldte "asset tracking", som oprindeligt er udviklet til Autocad.
Klik for større billede

Læs også
-
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg