Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Udstillinger
April 2007
To årlige AV-udstillinger i Amsterdam
Der er efterhånden mange års tradition for IBC i efteråret hvor film- og broadcastbrancens leverandører præsenterer deres produkter. Men nu huser Amsterdams RAI center også en udstilling der retter sig mod erhvervslivets brede anvendelse af AV-teknologi. Den hedder ISE, Integrated Systems Europe, og blev afholdt for fjerde gang i dagene fra 30. januar til 1. februar.

Der er naturligvis stor forskel på at være videoproducent eller TV-station, og på at være en virksomhed som bruger avanceret AV-teknik for at fortælle om sine produkter. Og det er også en helt anden type AV-virksomheder der hjælper med at realisere den slags AV-opgaver. Derfor har en række erhvervsorganisationer skabt en særlig udstilling for netop dette marked.

Det drejer sig først og fremmes tom tre organisationer, nemlig CEDIA, InfoComm International og NSCA.

CEDIA er en international handelsstandsforening med speciale i design og installation electronisk udstyr i hjemmet. Den er grundlagt i 1989 og har mere end 3.000 medlemmer.

InfoComm International dækker den professionelle AV- og informationsverdens leverandører. Foreningen er startet i 1939 og har 4.100 medlemmer omfattende fabrikker, systemintegratorer, forhandlerem og distributører, konsulenter, programmører, udlejere, slutbrugere og multimediefolk fra mere end 70 lande.

NSCA er en ikkekommerciel forening for virksomheder indenfor elektronisk systemintegration og teknologiudvikling. Den har mere end 2.500 medlemmer der bl.a. dækker systemintegratorer, fabrikker, designkonsulenter, salgsfolk, arkitekter og ingeniører.

Et marked i vækst
I de første år har ISE haft en lidt omtumlet tilværelse, men med stadigt stigende besøgstal. I år var der 363 udstillere fra 28 lande, og besøgstallet lå på over 16.000.

Ledelsen forventer en årlig stigning på 7 procent i det professionelle AV-marked. Omsætningen er på ca. 8,5 mia Euro hvoraf 65 procent bruges på køb af udstyr, mens resten er service og installation. De dominerende produktgrupper er projektorer, styresystemer, skærme, lydudstyr og udstyr til akustikstyring.

Konvergensen mellem IT- og AV-teknologien, samt helt nye produkttyper er med til at sikre udviklingen på dette marked.

Næste års udstilling kommer til at foregå den 29.-31. januar, og det kommer igen til at foregå i Amsterdams RAI center, men nu med inddragelse af fem store udstillingshaller. Yderligere information på www.iseurope.org.

Gå tilbageKlik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+