Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

P2-format
Oktober 2008
Vi er glade for konkurrencen
Det er fem år siden at vi lancerede ideen om at erstatte bånd som optagemedium med flashhukommelse, og det har været en succes ...

Video: Panasonic på IBC 2008

... For i dag bruges vores P2-format på 85 procent af de europæiske TV-stationer, siger Jaume Rey, chef for Panasonics broadcastsalg i Europa. Men det er også hårdt arbejde at være pioner, for selv om folk egentlig var klar til filbaseret produktion, så var der alligevel meget nyt de skulle tage stilling til, om produktionsflow, valg af hukommelsesmedier og hele IT-teknologien, som vi satsede på.

I dag er alle overbevist om at flashhukommelse er vejen frem og det gælder også vores konkurrenter. Men vi byder konkurrencen velkommen, for den får markedet til at vokse.

Vi er heller ikke bange for den økonomiske krise som præger markederne netop nu. Den får nemlig alle til at gennemtænke deres produktionsmetoder for at finde ud af hvordan de kan spare tid og penge. Og det kan give pengemændene det sidste skub, fordi de får øjnene op for de økonomiske fordele ved at skifte til den filbaserede produktionsform.


Gå tilbage


Panasonic AG-HMC151 til optagelse på SDHC-kort blev præsenteret af Nela Pertl og Jaume Rey i forbindelse med et pressemøde i Køln. Rey er chef for Panasonics broadcastsalg i Europa, og Pertl er nyudnævnt PR-medarbejder.
Klik for større billede

Læs også
- Nu uden bånddrev ...
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg