Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE Amsterdam
Februar 2012
Slog alle rekorder
ISE-udstillingen i Amsterdam, Integrated Systems Europe 2012, slog alle rekorder. I alt 825 udstillere fyldte 11 af RAI-centrets udstillingshaller – og blev belønnet med 40.869 besøgende i løbet af de tre dage udstillingen varede.

Både antallet af udstillere og antallet af besøgende blev rekordstort, da der var ISE-udstilling i Amsterdam fra tirsdag den 31. januar til torsdag den 2. februar. Udstillertallet steg nemlig med 15% i forhold til 2011, og besøgstallet steg med 17%. Desuden var udstillingsarealet vokset til over 30.000 kvadratmeter, og antallet af deltagere på konferencen var for første gang over 2.000.

– ISE er nu klart størst på verdensplan, siger Mike Blackman, der er chef for Integrated Systems Events. – Det er fantastisk at få fremgang på alle områder i en verden med stor økonomisk usikkerhed – og det gælder ikke bare for ISE selv, men også for hele den installationsbranche, som ISE repræsenterer.

ISE 2013

Allerede på anden udstillingsdag begyndte udstillerne at booke plads på næste års udstilling, der foregår 29.-31. januar.

Resultatet er, at der nu er bestilt et udstillingsareal på 28.300 kvadratmeter, eller 5% mere end på samme tid for et år siden. Firmaer som Samsung, Sony, Digital Projection, Sennheiser, Barco, AVC Group og Optoma har således valgt at bestille større stande til næste år.

Fakta om ISE

ISE startede i 2004 som Europas største udstilling for professional AV. Udstillingen er et samarbejde mellem Custom Electronic Design and Installation Association (CEDIA) og InfoComm International.

CEDIA er en international handelsorganisation for virksomheder, der specialiserer sig i design og installation af hjemmeelektronik. Foreningen er grundlagt september 1989 og har flere end 3.500 medlemsvirksomheder over hele verden. Yderligere information: www.cedia.org.

InfoComm International er en international handelsorganisation for virksomheder der arbejder med professional AV og informationsteknologi. InfoCom er startet i 1939 og har i dag 5.000 medlemmer – omfattende fabrikker, systems-integratorer, forhandlere og distributører, uafhængige konsulenter, programmører, udlejere, eventfirmaer, multimediefolk og slutbrugere fra mere end 80 lande. InfoComm arrangerer fagudstillinger i Europe, Latinamerika, Mellemøsten og Kina. Yderligere information på www.infocomm.org.

Gå tilbage


ISE-udstillingen foregår hvert år i Amsterdams RAI center. Næste gang er 29.-31. januar.
Klik for større billede

AVMs videoreportage fra ISE vil blive bragt på avm.dk i den kommende tid. Her interviewes Lars Knoblochn af Finn Nesgaard, der samtidigt fungerer som lampestativ. Bag kameraet ses Jakob Vibild (foto: Bjørn Rennemo Henriksen).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+