Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

NAB 2012
Februar 2012
Kompakt lydmeter
med SDI-indgang
På NAB i Las Vegas lancerer danske DK-Technologies en ny version af det kompakte og prisoverkommelige DK Meter.

Det nye måleinstrument, DK3 Compact Audio Loudness Meter (CALM) er udstyret med en 3G HD/SDI-indgang, så man kan hente et ukomprimeret videosignal ind, deembedde lyden og måle på den. Det betyder, at man nu kan måle på ethvert 5.1 lydformat, inklusive AES og SDI.

På NAB vil DK-Technologies også vise de eksisterende DK1 og DK2 instrumenter, som har skabt stor interesse siden lanceringen i 2011. Det er måleinstrumenter, som ikke er større end en smart phone, og som give en prisfordelagtig mulighed for lydmåling på stereo- og 5.1-signaler, inklusive måling af loudness.

DK1 er beregnet til stereo, mens DK2 også klarer 5.1 surround sound. Priserne starter ved 995 euro.

Fakta om DK-Technologies

DK-Technologies udvikler og producerer lydmetre, videosynk- og testsignal-generatorer såvel som video waveform monitorer og farveanalysatorer til både LCD og CRT monitorer. Udover et verdensomspændende net af distributører har DK-Technologies egne kontorer i Danmark, Tyskland, England og USA.

Gå tilbage


DK3 Compact Audio Loudness Meter kan deembedde lyden fra SDI-signaler. Den nye lydmåler lanceres på NAB-udstillingen i Las Vegas til april.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+