Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Susanne Seidel
April 2012
Salgs- og marketingdirektør
hos DPA
Susanne Seidel er ansat som salgs- og marketingdirektør hos den danske mikrofonfabrik DPA Microphones. Hun kommer fra Sennheiser hvor hun havde ansvaret for den globale markedsføring.

– Der er et stigende marked for små, vellydende mikrofoner, forklarer hun. – Jeg har fulgt udviklingen hos DPA Microphones gennem mange år, og jeg er sikker på markedspotentialet i fabrikkens nyskabende teknologi og produkter. Audiomarkedet består af teknologifikserede virksomheder og virksomheder der først og fremmest satser på volumen. Hos DPA har man fokus på begge dele – både på brugeren og på teknologien.

Susanne Seidel tog en master i virksomhedsadministration og -økonomi fra Hannover Universitet i 1992. Derefter arbejdede hun syv år med salg og markedsføring indenfor lysbranchen. I 2001 kom hun til Sennheiser hvor hun fik markedsansvar for Nord- og Sydamerika, og i 2007 fik hun udvidet sit ansvarsområde til at dække den globale markedsføring.

Udnævnelsen sker efter at en af DPAs grundlæggere, Morten Støve, har forladt selskabet. Støve har ledet DPA gennem to årtiers teknologiske og markedsmæssige udvikling, og han har i høj grad ansvaret for den respekt der er omkring fabrikkens produkter indenfor pro audio.

– For to år siden besluttede vi at gennemføre en ny strategi, siger DPAs adm. direktør Christian Poulsen. – Denne strategi vil nu blive gennemført i samarbejde med Susanne Seidel. Vi har sammenfaldende visioner for audioindustriens fremtid, og vi arbejder efter de samme ledelsesmæssige principper. Jeg er sikker på, at vores samarbejde vil være til fordel for både DPA og audioindustrien som helhed.

Gå tilbage


Susanne Seidel kommer fra en stilling hos Sennheiser.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php