Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE 2013
November 2012
AV-udstilling med vokseværk
Når ISE – Integrated Systems Europe – slår dørene på i Amsterdams RAI udstillingscenter den 29. januar, bliver det med en ekstra udstillingshal i forhold til 2012-udstillingen.

Allerede i marts måned blev det besluttet, at ISE-udstillingen i slutningen af januar måned bliver udvider med en ekstra udstillingshal.

– Vi følte det var nødvendigt at reservere mere plads i RAI-centret på grunde af den positive respons fra udstillerne i 2012, siger Mike Blackman, der er chef for Integrated Systems Events. – Ellers ville vi nemlig ikke have plads til nye udstillere – og til de 2012-udstillere, er endnu ikke havde genbestilt deres udstillingsstande.

Blackman tilføjer, at allerede under 2012-udstillingen fik man genbestillinger på 28.300 kvadratmeter udstillingsplads, og at firmaerne ofte ønskede at øge udstillingsarealet. Siden er bestillingerne fortsat med at indløbe i hurtigt tempo.

Historien bag ISE

Integrated Systems Europe startede i 2004, og det er i dag den europæiske systemsindustris største tradeshow for professionel AV og elektronik.

ISE 2013 foregår i Amsterdams RAI center fra 29. til 31. januar, og det forventes at der bliver 825 udstillere og flere end 40.000 registrerede besøgende.

Udstillingen arrangeres i et samarbejde mellem Custom Electronic Design and Installation Association (CEDIA) og InfoComm International. Yderligere information på www.iseurope.org.

CEDIA er en international handelsorganisation bestående af firmaer indenfor design og installation af elektroniske systemer til hjemmebrug. Organisationen blev grundlagt september 1989 og har flere end 3.500 medlemmer fra hele verden. Yderligere information på www.cedia.org, eller www.cedia.co.uk.

InfoComm International er de professionelle AV- og kommunikationsindustriers handelsorganisation. Den er grundlagt i 1939, og har 5.000 medlemmer fordelt på fabrikker, systemintegratorer, forhandlere og distributører, uafhængige konsulenter, programmører, udlejere og scenespecialister, slutbrugere og multimedia-professionelle fra over 80 lande. InfoComm International står bag InfoComm, der er verdens største årlige konference og udstilling for AV-købere og -sælgere.

InfoComm arrangerer tradeshows i Europa, Latinamerika, Mellemøsten og Kina. Yderligere information på www.infocomm.org.

Gå tilbage


Når ISE 2013 slår dørene op den 29. januar vil det være 10. gang at showet afholdes. Det forventes, at udstillingen får flere end 40.000 besøgende fra 130 lande.
Klik for større billede

ISE-udstillingen foregår i Amsterdams RAI-center. Der er hurtige bus- og togforbindelser til Amsterdams centrum med restauranter og hoteller langs byens kanaler.
Klik for større billede

Fakta om ISE

 • ISE står for Integrated Systems Europe.
 • Det første ISE-show blev holdt i februar 2004 i Geneve i Schweiz via et samarbejde mellem InfoComm International, CEDIA and NSCA. Der var 120 udstillere og under 3.500 besøgende.
 • 2012-udstillingen får 825 udstillere og flere end 40.000 besøgende. Dermed er det systemindustriens mest velbesøgte udstilling indenfor professionel elektronik- og AV-teknologi.
 • Baggrunden for ISE's succes er, at man til stadighed har udvidet med nye teknologier, firmaer, regionale markeder og slutbruger-industrier. Ifølge EXPO Magazine er ISE i dag det tredjehurtigst voksende tradeshow i verden.
 • I 2012 blev der lanceret flere end 1.000 nye produkter på ISE-udstillingen.
 • Med 12 udstillingshaller og 32.500 kvadratmeter bliver ISE 2013 den hidtil største ISE.
 • Årets udstilling vil bl.a. omfatte:
  -- Audio- og video-konferencer
  -- Bygnings-automation
  -- Content management og distribution
  -- Fladskærme
  -- Hjemmebio
  -- Interaktive skærme
  -- LED videovægge
  -- Lysstyring
  -- Multimedia-styring
  -- Professionel audio
  -- Sikkerhedssystemer
  -- Signal-styring
  -- Streaming media
  -- Videoprojektorer og skærme


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+