Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Integrated Systems Europe 2014
Februar 2014
ISE-udstillingen
svælger i succes
High-end-AV har tidligere være koncentreret i Amsterdams IBC-udstilling, og dermed i broadcast- og filmbranchen. Men lige så stille har Integrated Systems Europe, forkortet til ISE, lagt sig i overhalingsbanen. Sammenlignet med den traditionelle mediebranche er der nemlig et langt større vækstpotentiale i levering af udstyr og løsninger til undervisningsanstalter, virksomheders mødelokaler, kirker, kommuner osv, osv.

Den spæde start ligger ikke mere en 11 år tilbage. Det foregik i Geneve, og ifølge arrangørerne vil nutidens ISE-besøgende slet ikke kunne relatere sig til den første udstilling, for der er sket uendeligt meget siden da.

Selv blev jeg først for alvor opmærksom på ISE i 2007, da Grass Valley inviterede til pressemøde på udstillingens sidste dag. Og siden da har ISE haft sin faste plads i kalenderen...

Over 50.000 besøgende

Årets ISE havde 51.003 besøgende. Det er en stigning på over 15 procent i forhold til sidste års 44.151 gæster. Og det bringe ISE op på siden af den ellers så velrenomerede IBC, som foregår i de samme RAI udstillingshaller i september måned.

ISE er med andre ord en udstilling, der har fået stor branchemæssig betydning, ikke alene for de næsten 1.000 udstillere, men også for de mange besøgende, som her kan netværke med kolleger og opleve case studies baseret på virkelige projekter. Det sidste sker bl.a. i forbindelse med udstillingens konferenceprogram.

Nogle travle dage

Som fagjournalist med en ny interviewaftale hver time bliver man naturligvis overvældet af arbejdspresset, uanset om der er 100 eller 1.000 udstillere, og uanset om der er 10.000 eller 50.000 besøgende. Man knokler bare videre fra aftale til aftale i et som regel vellykket forsøg på et holde tidsplanen.

Man kan dog sagtens mærke den gode stemning blandt både gæster og udstillere. Og man føler sig også løftet af de flotte udstillingsstande og de mange produkter og løsninger, man her har mulighed for at se og blive informeret om.

Men læs ISE-reportagen her på siderne, og gå på avm.dk for yderligere information. Her kan du også se de videointerviews, som jeg og Jakob Vibild har lavet med udvalgte udstillere

Næste års ISE

Den næste ISE-udstilling foregår fra 10. til 12. februar 2015, og der er allerede forudbestilt stande svarende til 33.450 kvadratmeter. Det er en stigning på 10 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år, så ekspansionen fortsætter. Til sammenligning så fyldte dette års udstilling godt 36.000 kvadratmeter.


Gå tilbage


Årets ISE i Amsterdam, som foregik 4. til 6. februar, var en overvældende succes med over 50.000 besøgende. Men erhvervsmarkedet for udstyr og løsninger til god lyd og flot billedgengivelse er jo også nærmest uendeligt...
Klik for større billede

René Falshøj præsenterede SD-videomikseren Roland VR-3EX, der kun koster 12.000 kroner. Den er et prisgunstigt alternativ til den succesrige VR-50HD mikser, der blev brugt ved alle kampene i forbindelse med EM i herrehåndbold i Herning.
Klik for større billede

Intellivox er navnet på en serie høje, smalle højttalere, der kan distribuere lyden så præcist mod tilhørerne, at man undgå ellers generende akustiske problemer i f.eks. kirker. Systemet er opfundet af hollandske Gerrit Duran, men blev købt af Harman gruppen i oktober sidste år. Duran ses her sammen med Flemming Bjerke (tv) fra den danske forhandler Lydrommet.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+