Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE 2015 i Amsterdam
December 2014
Stigende interesse
for AV-installation
Fra 10. til 12. februar holdes der ISE-udstilling i Amsterdam. Siden starten har udstillingen haft voldsom fremgang fra 100 udstillere og 3.500 besøgende i 2004 til næsten 1.000 udstillere og over 50.000 besøgende sidste år.

ISE står for Integrated Systems Europe, og ideen med udstillingen og den tilhørende konference er at give de besøgende en samlet information om systemløsninger med lydanlæg, projektorer og styresystemer til f.eks. konferencerum og biografer. Udstillingen dækker også markedet for hjemmebiografer, som dog stadig er et relativt lille marked her i Europa, mens det har haft voldsom fremgang i ikke mindst USA.

ISE-udstillingen afholdes fortsat i Amsterdams RAI Center.

40.000 kvadratmeter udstilling

– Vi har stort set udsolgt, siger Mike Blackman, der er adm.dir. for Integrated Systems Events, – men heldigvis har RAI planer om nye udstillingshaller, så vi fortsat vil kunne ekspandere i de kommende år.

– Selve udstillingsarealet i år bliver på over 40.000 kvadratmeter, og vi forventer mere end 1.000 udstillere. F.eks. er Dolby Atmos, Intel, Microsoft, AEQ, Outline Oblong Industries, Origin Acoustics, Ricoh, Sonos og Ledcom nu med på udstillerlisten. Derudover har vi naturligvis opbakning fra AV-branchens centrale spillere: I flæng kan nævnes Sony, Panasonic, Canon, Epson, Barco, Gefen, Genelec, Mitsubishi, NEC, Philips, Roland, Samsung, Sennheiser og danske firmaer som Dali og DPA Microphones.

Konferencen starter 9. februar

ISEs konference starter dagen før udstillingen – dvs. den 9. februar.

– Hovedtaleren bliver Lars Thomsen, siger Mike Blackman. – Han er en kendt og respekteret fremtidsforsker, hvis firma Future Matters har rådgivet 40% af det tyske aktiemarked om strategisk planlægning. Hans speciale er "muligheder i modgang", eller "Tipping Points", der skaber voldsomme omvæltninger af økonomisk, politisk og social karakter. Hans foredrag har overskriften "520 Weeks into the Future: Trends and Tipping Points in the Electronic Systems Industry until 2025", og det kommer bl.a. til at omhandle kunstig intelligens, robotteknologi 2.0 og forventelige skift i media, marketing forbrugerforventninger.

Andre emner på konferencen bliver "Smart Building Amsterdam", som de to organisationer bag ISE, InfoComm og Cedia, står for. "The Capital Summit" er en eftermiddag med MediaBridge Capital Advisors og Stiernberg Consulting, som vil fortælle om AV/IT-industriens iværksættere og deres arbejde for at skaffe finansiering til deres projekter.

Konferencen omfatter også "Audio Forum@ISE", "Sport Facility Integration Summit", "The InAVation Awards" og "ISE Unified Communications Theatre" hvor fabrikker, distributører, installationsfirmaer og deres kunder vil fortælle om erfaringerne med konkrete AV-projekter.

Kræftramte børn

Mike Blackman fortæller også med stolthed om den hjemmebiograf, som ISE har skaffet udstyr til i Irmengardhof i Bayern i det sydlige Tyskland.

– Irmengardhof er et fristed for kræftramte børn og børn med kroniske sygdomme plus deres familier, siger han. – Centret er betalt af den tyske Björn Schulz Stiftung, som blev etableret i 1996. Mange af de syge børn er nemlig afskåret fra at se film i almindelige biografer, og vores biografprojekt har derfor stor positiv betydning. Udstyret er doneret af Epson (projektor), Screenline (filmlærred), Bibateq (højttalere) og Arcam (Surroundsound forstærker).

Gå tilbage


Mike Blackman ser lyst på AV-branchens fremtidsmuligheder: Vores ISE-udstilling har oplevet en voldsom fremgang siden starten i 2004, så det er en branche i fremgang...
Klik for større billede

ISE har skaffet udstyr til en stor hjemmebiograf i Irmengardhof i Bayern. Det er et privatfinansieret center til støtte for kræftramte børn og deres familier.
Klik for større billede

Fakta

Den første ISE-udstilling blev afholdt i 2004, og siden da er ISE vokset til at være Europas største og mest betydningsfulde udstilling for den professionelle AV- og electronic-systembranche. ISE er ejet af organisationerne Custom Electronic Design and Installation Association (CEDIA) og InfoComm International.

CEDIA er en international sammenslutning af firmaer med speciale i design og installation af elektroniske systemer til hjemmet. Foreningen blev grundlagt i september 1989 og den har i dag flere end 3.500 medlemsvirksomheder.

InfoComm International er en international sammenslutning af professionelle AV- og kommunikationsvirksomheder. InfoComm blev startet i 1939, og foreningen har i dag flere end 5.000 medlemsvirksomheder fra mere end 80 lande: Fabrikker, systemintegratorer, forhandlere, distributører, selvstændige konsulenter, programmører, udlejere og specialister i sceneteknologi.

Yderligere information på www.iseurope.org.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+