Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE 2015 i Amsterdam
December 2014
Populær projektor
sendes på pension
Panasonics hovednyhed på ISE 2015 er en 4K laserprojektorer med høj lysstyrke – en længe ventet efterfølger til den populære PT-DZ21K. Desuden er man klar med en ny løsning til fjernovervågning.

På ISE-udstillingen – Integrated Systems Europe 2015 – får Panasonic en stand på ikke mindre end 600 kvadratmeter. ISE er nemlig en udstilling der tiltrækker 50.000 besøgende med interesse for indretning af bl.a. mødelokaler med projektorer og avanceret systemintegration.

– ISE er blevet den vigtigste begivenhed i vores årlige markedsføringsindsats, siger Jan Markus Jahn, direktør for Panasonic Visual System Solutions. – Her kan vi vise vores totalløsninger med projektorer og skærme i tæt integration med tredjepartsprodukter. Det er løsninger, der f.eks. bruges indenfor sektorer som offentlig skiltning og uddannelse.

– Et andet eksempel er bilbranchen, hvor vores professionelle skærme bruges i forhandlernes udstillingslokaler til salgsbudskaber og videopræsentation.

Førende laserteknologi

På ISE 2015 vil Panasonic bl.a. vis de nyeste projektorer med laserlys. Det er vedligeholdelsesfrie projektorer med høj lysstyrke.

– Der er stor efterspørgsel efter laser-projektorer, fordi de har lang levetid, høj lysstyrke og en nøjagtig farvegengivelse. Kunderne er f.eks. uddannelsesinstitutioner og turistatorganisationer, der bruger projektion mange timer hver dag.

Fremtiden for 4K

Et år efter lanceringen af Panasonics professionelle 98 tommer 4K-skærm er den japanske fabrik nu klar med sin første 4K-projektor.

– 4K er det nye flagskib i vores projektorserie, beregnet til store mødelokaler, siger Jan Markus Jahn. – Sammen med vores transmissionsprodukter, videokameraer, fjernsyn og skærme med 4K-teknologi indgår den nye projektor i vores totalløsninger, og den viser vores store engagement i 4K-teknologien.

Højeste lysstyrke

– Vores 4K-projektor kommer til at afløse den populære PT-DZ21K, som siden lanceringen ved OL i London i 2012 har været en af Europas mest populære projektorer med høj lysstyrke, siger Jan Markus Jahn. – Senest er den f.eks. brugt ved lanceringen af Coldplays album "Ghost Stories" samt ved fejringen af Bukarests 555-års jubilæum.

– Det er altid svært at forbedre et godt produkt, men det mener vi, at vi har gjort med den nye projektor, så vi glæder os til at præsentere den på ISE-udstillingen, som foregår i Amsterdam den 12.-15. februar.

Yderligere information på business.panasonic.dk.

Gå tilbage


Afløseren for Panasonic PT-DZ21K er en laserprojektor med 4K-opløsning. Det betyder, at man får en fire gange så høj billedopløsning.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+