Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE 2015
Februar 2015
Voksende interesse
for AV-installation
Der er en stærkt voksende efterspørgsel efter AV-løsninger til møderum og konferencelokaler. Det kunne man konstatere på årets ISE udstilling i Amsterdam, hvor antallet af besøgende var forøget med over 16 procent til næsten 60.000. Succesen har medført, at udstillingen næste år kommer til at vare en dag ekstra.

ISE står for Integrated Systems Event, og udstillingen er netop blevet afholdt i Amsterdams RAI Center fra 10. til 12. februar.

– Vi havde på forhånd besluttet, at næste års udstilling ikke skal vare tre, men fire dage, fra 9. til 12. februar, siger adm. dir. Mike Blackman, – og den beslutning blev understøttet af det stærkt stigende besøgstal, fra 51.000 i 2014 til næsten 60.000 i år. Og udstillerne er tilfredse, for vi har allerede fået næste-års-bookninger på 41.200 kvadratmeter. Det svarer til 106 procent af udstillingsarealet i år og repræsenterer 94 procent af den plads, der vil være til rådighed i 2016!

Avanceret projektion

Der var tusindvis af store og små nyheder på ISE 2015.

Man skal naturligvis passe på med at generalisere, for ingen besøgende kan nå at få det fulde overblik. Men det var alligevel tydeligt, at projektion nu ikke kun betyder visning af billeder på fladt lærred. Alle projektorfabrikker med respekt for sig selv viste nemlig løsninger, hvor et rum blev fyldt med stemningsskabende projektioner på gulv og vægge, eller en stor husfacade fik liv via projektion, eller det var en hel bil der var projektionsskærm, sådan som man så det hos Panasonic. Bilen var i øvrigt en Tesla, for Panasonic er storleverandør af batterier til netop dette bilmærke.

Det hele var dog ikke kun sjov og kreativitet, for hos Sony var en af projektionsløsningerne en 3D-grafisk version af et supermarked, så beslutningstagerne kunne "gå rundt" og vurdere indretningen, inden det blev endeligt besluttet, at butiksprojektet skulle sættes i gang.

Samarbejdspartnere

Fælles for alle disse projektionsløsninger er i øvrigt, at de ikke var lavet af fabrikkerne selv, men af samarbejdspartnere. Og det var i virkeligheden det overordnede perspektiv på ISE-udstillingen.

Her går udstyrsfabrikker og installationsfirmaer nemlig hånd i hånd for at vise kunderne – dvs. erhvervslivet i al almindelighed – hvad man kan bruge den nyeste projektions- og lydteknik til. Og det er altså ikke kun mødelokaler og kon

Gå tilbage


Links:
Se video:

Trådløs projektion fra tablet og computer
Epson klar med laserlys og 4K enhancement
Headset'et kan udbygges med øresnegl
Høj kontrast med japansk trykkeriteknik
Vi er gode til projektor-objektiver
Copyrighten sikres med HDCP 2.2
Nu kan Claus sælge installationshøjttalere

ISE 2015 i Amsterdam havde rekord mange besøgende. Det ser arrangørerne som bevis på en stigende interesse for AV-løsninger i bl.a. møderum og konferencelokaler, og næste års udstilling kommer derfor til at vare fire dage, fra 9. til 12. februar.
Klik for større billede

Kasper Bregenborg fra Matrix Sales kunne præsentere to serier alsidige og ekstremt kraftige forstærkere fra PowerSoft. Topmodellen er en ottekanals mikser, der kan præstere helt op til 40.000 watt lyd.
Klik for større billede

ISE 2015 præsenterede både video- og audionyheder. Her er det René Falshøj der styrer Rolands nye audioswitcher fra en iPad.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+