Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Education for Children in Need
Oktober 2015
ISE vil hjælpe
unge i Moldavien
Arrangørerne bag fagudstillingen Integrated Systems Europe er gået i samarbejde med "Education for Children in Need". Det er et Unesco-program, som har til formål at hjælpe unge i de fattigste dele af verden til at få en uddannelse, og dermed en bedre fremtid.

En række af udstillerne på næste års ISE udstilling i Amsterdam vil bevillige udstyr og ekspertise til et projekt, hvor unge i Moldavien blive uddannet, så de kan være med til at løfte deres land ud af den dybe fattigdom, som det har befundet sig i siden murens fald og Sovjetunionens sammenbrud omkring 1990.

Projektet ledes af Ute-Henriette Ohoven, der er Special Ambassador for Unesco:

– "Education for Children in Need" blev startet for 20 år siden, forklarer hun, – og det har siden da stået for over 450 projekter i 100 af de allerfattigste lande. Helt aktuelt er vi i gang med et projekt i Moldavien.

– Her vil vi i samarbejde med Integrated Systems Events etablere et E-Start-Up uddannelsescenter i byen Chisinau, hvor unge mennesker kan få en grundlæggende uddannelse indenfor områder som web, IT, økonomi, markedsføring og erhvervsengelsk. Og som tilvalg kan de få en supplerende uddannelse i informationsteknologi.

– Kurset har en varighed på fem uger, og hvert år bliver der plads til ca. 400 elever, hvoraf halvdelen vil være kvinder. Målet er, at de unge skal kunne vende tilbage til deres lokalområde og starte små og mellemstore virksomheder.

Glad for at hjælpe

– Vi er glade for at kunne hjælpe Unesco og Ute-Henriette Ohoven med uddannelsesprojektet i Moldavien, siger Mike Blackman fra Integrated Systems Events. – Det vil forbedre de unge menneskers muligheder for at skabe sig en fremtid i deres eget land. Og jeg har jo i flere år arbejdet med vores "SeeHearTouch"-projekter, så jeg ved af erfaring, at branchen er klar til at hjælpe. Fremover vil vi for øvrigt udvide navnet til "SeeHearTouch and Learn"...

– Og så vil jeg da for øvrigt nævne, at vi også er aktive på uddannelsesfronten indenfor vores egen virksomhed. ISE har nemlig altid et antal unge praktikanter, og de bliver ikke sat til at fotokopiere og lave kaffe, men arbejder med praktiske AV-opgaver.

Yderligere informatiion på Education of Children in Need.

Gå tilbage


– Vi er naturligvis glade for, at Integrated Systems Events vil hjælpe os med uddannelsesprojektet i Moldavien, siger Ute-Henriette Ohoven, der er Special Ambassador for Unesco. Til venstre ses hendes kollega Claudia Jerger.
Klik for større billede

Mike Blackman arbejder aktivt for, at ISE ikke bare skal være et mødested af AV-professionelle, men at Integrated Systems Events også gør en aktiv indsats for at hjælpe verdens fattigste med AV-udstyr og -uddannelse.
Klik for større billede

Læs også
- ISE 2016: Alt udsolgt
- ISE 2016: Det blev verdens største
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+