Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE i Amsterdam
Marts 2016
Det blev verdens største
Da ISE – Integrated Systems Europe – åbnede dørene for 13 år i træk, var det til verdens største udstilling med udstyr og løsninger til AV og systemintegration. Der var over 1.100 udstillere, og besøgstallet toppede 65.000.

Der var lagt op til en succes, for arrangørerne havde udvidet udstillingens åbningstid fra tre til fire dage, fra 9. til 12. februar. Og det blev en succes – faktisk en voldsom succes, for allerede på udstillingens sidste dag var der bestilt endnu mere standplads end til dette års udstilling. Helt konkret var der bestilt 47.131 kvadratmeter svarende til 102 procent. Men heldigvis udbygger man fortsat Amsterdams RAI udstillingshaller, så der er stadig mulighed for at udstillere kan booke sig ind på de sidste fem procent.

65.686 besøgende

Antallet af besøgende på dette års ISE-udstilling nåede op på 65.686, hvilket er en stigning på 10,7 procent i forhold til sidste års besøgstal, og det er jo også en succes.

Men vi kunne også konstatere, at den del danskere på udstillingsstandene endnu ikke havde vænnet sig til den fjerde dag, for de tog hjem allerede torsdag eftermiddag, og vi måtte derfor videointerviewe dem under det pres, at de jo skulle nå deres fly til København. Men det gik – så vidt vides var vi ikke skyld i, at der var nogen som kom for sent til lufthavnen.

Næste års Integrated Systems Europe foregår 7.-10. februar.
ISE – Integated Systems Europe 2016 blev afviklet i Amsterdams RAI udstillingshaller fra 9. til 12. februar. Næste års udstilling foregår 7.-10. februar. Klik for større billedeJournalister fra 40 lande lavede hundredevis af reportager – på tryk og på video – om nyhederne på årets ISE-udstilling i Amsterdam. Men interessen for audio- og videoløsninger til kirker, konferencerum og mødelokaler er også i stadig stigning.Arrangørerne bag ISE 2016 havde lovet More 4 You som en konsekvens af, at udstillingen blev udvidet fra tre til fire dages varighed. Og det blev en succes med rekordmange udstillere og rekordmange besøgende. Klik for større billede

Gå tilbage


Se video:

Canon er klar med sin første 4K-projektor
Panasonic holder mere end lovet
Dali udvikler installationshøjttalere
Epson laver 550.000 kroners projektor
4K-versionen koster 800.000 kr
4K-versionen koster 800.000 kr
Højttaleren kan tåle både regn og øl
Amerikanske M&K er på danske hænder
Projektoren tjekkes over nettet
Audio/video-mikseren koster kun 6.900 kr
Møderummets mikrofoner sidder i loftet
Imponerende billedkvalitet i 8K
MusicCast i alle rum - styret med mobilen
Læs også
- ISE 2016: Alt udsolgt
- ISE vil hjælpe unge i Moldavien
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+