Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Elac på EISA Convention 2016
Juni 2016
Højttaleren
leverer bonusinfo
Den prismæssigt mere overkommelige del af audiomarkedet bliver stadig mere præget af Bluetooth-højttalere og andre trådløse løsninger. Elac udvider mulighederne.

Nordtyske Elac med 90 år på bagen har ellers stået for meget gedigne, traditionelle højttalere. Men efter en transfusion af ny kapital og inspiration bliver sortimentet nu udvidet med en trådløs medieafspiller og en ditto forstærker – foreløbig.

Discovery DS-S101-G, som afspilleren er døbt, kan selvklart streame fra online-tjenester og lokale servere. Det unikke ved den er, at den ikke blot kan downloade og gemme album-covers, men også masser af bonusinformation som sangtekster, kunstnerbiografier og anden viden fra mange forskellige kilder.

Det kan gøre nutidens musiklytning til en endnu mere berigende oplevelse – som i de gode gamle dage, da man sad foran et analogt stereoanlæg med et omslag og et hæfte til LP'en på pladespilleren.

Forfatter: Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Gå tilbage


Elac med hjemsted i Kiel er stærkt på vej ind i den digitale tidsalder med nye elektronikprodukter, bl.a. en musikserver (til venstre), som kan hæve informationsniveauet til LP-højder.
Klik for større billede

Læs også
- Sådan var EISA Convention 2016
- Endnu smartere smartphones
- Med hånden på kogepladen
- Hovedtelefonen analyserer øret
- Højttaleren er bedre end konferencerummet
- Ny slags fjernbetjening koster 750 kr
- Skræmmende konsekvenser
-
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php