Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Kickstarter
Juni 2016
Ny slags fjernbetjening
koster 750 kr
Et par unge hollændere er på vej med en helt ny form for fjernbetjening til hjemmets elektroniske udstyr. Den finansieres via Kickstarter.

Det hollandske firma Spin Remote har udviklet det produkt, vi alle drømmer om: Én fjernbetjening som kan klare alle vores enheder. Samtidigt bliver vi fri for alle de knapper, vi aldrig bruger. Og naturligvis er den så intuitiv, at enhver kan få den til at virke med det samme...

En Spin kan i princippet lære alle de fjernbetjeningskoder, det skal være, og den var ved EISA Convention forprogrammeret til Sonos og Philips Hue-lamper. Det skal efter sigende også være nogenlunde nemt at lære den at skifte kanaler og regulere lydstyrke på et fjernsyn.

Under alle omstædigheder var de to unge hollændere bag ideen fulde af optimisme. Super-remoten får officiel premiere på IFA-udstillingen i Berlin til september, men den kan forudbestilles allerede nu til en pris af 99,99 euro.

Forfatter: Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Gå tilbage


Hollandske SPIN Remote: Er det løsningen på alle vores fjernbetjeningskvaler – eller er det endnu en gadget til kassen med fejlkøb? Det vil tiden vise.
Klik for større billede

Læs også
- Sådan var EISA Convention 2016
- Endnu smartere smartphones
- Med hånden på kogepladen
- Hovedtelefonen analyserer øret
- Højttaleren er bedre end konferencerummet
- Skræmmende konsekvenser
- Højttaleren leverer bonusinfo
-
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php