Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

B&W på EISA Convention 2016
Juli 2016
Højttaleren er bedre
end konferencerummet
Eisa juryens medlemmer er nødt til at låne B&W's nye tophøjttaler hjem til test, for den maksimale lydkvalitet kræver kontrollerede akustiske forhold.

Engelske Bowers & Wilkins (B&W) er altid en speciel oplevelse på EISA Convention. De laver nogle fantastiske – og fantastisk dyre – højttalere. Men de spiller aldrig med dem, fordi de akustiske forhold naturligvis skal være i orden for at man kan få den maksimale lydkvalitet. Til gengæld beskriver folkene fra B&W ned til aller-allermindste detalje, hvorfor og hvordan konstruktionerne er blevet, som de er.

Årets tema var tredje generation af high-end-serien 800, som nu kan leveres – til priser der er op til 40% højere end forgængerne. Men højttalerne er alligevel mere end én overvejelse værd – hvis du har et stakattryk-problem i den sekscifrede kaliber.

Forfatter: Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Gå tilbage


Bowers & Wilkins laver nogle bemærkelsesværdige højttalere der er så gode, at akustikken skal være optimal for at man får det fulde udbytte af dem. Produktchef Andy Kerr fortalte detaljeret om den særegne konstruktion.
Klik for større billede

Læs også
- Sådan var EISA Convention 2016
- Endnu smartere smartphones
- Med hånden på kogepladen
- Hovedtelefonen analyserer øret
- Ny slags fjernbetjening koster 750 kr
- Skræmmende konsekvenser
- Højttaleren leverer bonusinfo
-
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php