Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Avanceret forbrugerelektronik
Juli 2016
Sådan var EISA Convention 2016
I midten af maj holdt EISA priskomiteen konference i Bruxelles, hvor ikke færre end 24 fabrikker viste deres nyeste og mest epokegørende produkter. EISA står for European Imaging and Sound Association.

De eftertragtede EISA trofæer bliver ofte kaldt for "Gadgetverdenens Oscar". De to priskomiteer har det til fælles, at de består af professionelle branchefolk: Oscar-juryen omfatter journalister, filmanmeldere og andre med forstand på film. EISA-juryen er sammensat af repræsentanter fra op mod 50 europæiske specialblade, der beskæftiger sig med audio, video, tv, foto, bilelektronik og mobile enheder.

IFA-udstillingen i Berlin

EISA-året kulminerer, når et par hundrede mennesker mødes til gallafest på et af Berlins fornemste hoteller på IFA-udstillingens officielle åbningsdag – i år den 2. september. Men inden aftenens værtinde kan udløse spændingen med de magiske ord "And the winner is...!", har EISA-medlemmerne været på hårdt arbejde for at udvælge netop de produkter, som repræsenterer noget virkeligt nyt og godt på deres respektive områder.

Bladenes fagjournaluster og redaktører er nemlig i konstant dialog med firmaer og brancheeksperter, og de tester hundredevis af produkter. Og så får de altså en koncentreret dosis viden og inspiration, når nogle af branchens absolutte sværvægtere kommer til EISA Convention i Bruxelles for at lade deres skarpeste produktfolk præsentere nyheder og foreslå kandidater til EISA Awards 2016-2017.

Rekordstor deltagelse

I år havde ikke færre end 24 fabrikker fundet ressourcer til at stille op ved EISA Convention. Det drejer sig i kronologisk rækkefølge om: Canon, Elac, Dali, Sigma, LG Electronics, Harman, gfu (Gesellschaft für Unterhaltungselektronik, IFA-messens arrangør), Fujifilm, B&W, Oppo, Hegel, Sony, TPVision (Philips tv), Denon, Marantz, Olympus, Huawei, Sonos, Tamron, HTC, Pro-ject, SPIN Remote, iFi-Audio og Coolpad.

Forfatter: Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Gå tilbage


Der er naturligvis stadig behov for andre kameraløsninger end dem man finder i dagens smartphones. Men det nye C300 kamera fra Canon appellerer nok mest til professionelle brugere...
Klik for større billede

Læs også
- Endnu smartere smartphones
- Med hånden på kogepladen
- Hovedtelefonen analyserer øret
- Højttaleren er bedre end konferencerummet
- Ny slags fjernbetjening koster 750 kr
- Skræmmende konsekvenser
- Højttaleren leverer bonusinfo
-
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php