Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Awards 2016
August 2016
Her har du årets bedste
forbrugerprodukter
For 35. gang er det nu igen blevet tid til at offentliggøre vinderne af de prestigefyldte EISA Awards. European Imaging af Sound Association, som er det fulde navn på Europas ældste og mest indflydelsesrige organisation på dette område.


Knud Søndergaard, Datatid TechLife
EISA er en sammenslutning af op mod 50 uafhængige specialmagasiner fra 22 europæiske lande.

Da ingen kan være specialister i alting, er EISA opdelt i ekspertgrupper bestående af redaktører, som til daglig arbejder med at beskrive, bedømme og teste produkter inden for deres respektive områder. Det drejer sig om audio, video, foto, bilelektronik og mobile enheder.

Magasinet Datatid TechLife kommer ind i billedet som et blandt 10 medlemmer af Mobile Devices ekspertgruppen, der hovedsageligt beskæftiger sig med mobiltelefoner og andre bærbare produkter, bl.a. hovedtelefoner, trådløse højttalere og VR-headset. Der er ikke vandtætte skotter mellem de forskellige EISA-ekspertgrupper og dialogen med andre medlemmer, hvoraf mange efterhånden er blevet gamle venner, er en uvurderlig kilde til inspiration og viden.

Signalement af en EISA-vinder

Der står i EISA's vedtægter, at for at et produkt kan vinde en EISA Award, skal det udmærke sig ved avanceret teknologi, praktisk udstyr, godt design og brugervenlig betjening plus et attraktivt forhold mellem ydelse og pris.

De nævnte egenskaber kan være ganske elastiske. Derfor er det et yderligere krav, at de skal være bekræftet ved praktiske test, som er udført af mindst fem magasiner i den pågældende ekspertgruppe. Herved adskiller EISA Awards sig fra adskillige lokale og internationale priser, der godt kan blive uddelt, uden at de vinderne produkter på bedømmelsestidspunktet har været fysisk til stede hos de pågældende juryer. Sådan er EISA ikke!

Årets vindere kan ses på www.eisa.eu.


Gå tilbage


Priskomiteens historie starter helt tilbage i 1985, da fem europæiske fotobladsredaktører udnævnte "Årets kamera". I dag er antallet af priser vokset til 66, og prisermodtagernes begejstring er steget tilsvarende.
Klik for større billede

EISA juryen består af redaktører, fagredaktører og fagjournalister fra henved 50 europæiske fagtidsskrifter. Inden de går i gang med selve juryarbejdet har de testet hundredevis af produkter...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php