Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Succeshistorie
December 2016
Brancheudstillingen
vokser og vokser
ISE – Integrated Systems Europe – i Amsterdam er Europas vigtigste udstilling for præsentationsudstyr og -løsninger til møderum, konferencerum og teatersale. Næste gang foregår det i Amsterdam fra 7. til 10. februar.

Siden starten i 2004 er ISE vokset år for år, både med hensyn til antal udstillere og antal besøgende. Men markedet for projektorer, lysudstyr og lydudstyr er også vokset markant i samme periode, for når man f.eks. inviterer til en konference, så er det afgørende, at alle kan høre hvad taleren siger og alle kan se hvad han viser på skærmen. Og de tekniske muligheder bliver bedre og bedre takket være nyt udstyr og nye løsninger.

Udstillerne kommer igen

Succesen kan også måles på, hvor hurtigt udstillingsarealerne bliver gensolgt.

Da ISE 2016 sluttede i februar måned var der allerede bestillinger på mere end 100% af udstillingsarealet i 2017! Desuden kunne man konstatere, at antallet af udstillere var over 1.100. Dette er de væsentligste årsager til, at man har udvidet udstillingsarealet for 2017.

Efter ISE 2016 kunne man også konstatere, at der havde været flere end 65.000 besøgende, hvilket er en stigning på over 10% i forhold til 2015. Udstillingen i 2016 blev desuden besøgt af næsten 500 redaktører, fagskribenter og journalister.

Historien bag ISE

Den første Integrated Systems Europe (ISE) udstilling blev holdt i Geneve, Schweiz februar 2004. Siden da er udstillingen vokset år for år fra 120 udstillere og 3.500 besøgende til de nævnte flere end 1.100 udstillere og over 65.000 besøgende der tjekkede ind på den 13. udstilling. ISE 2016 fyldte – igen – 14 af Amsterdam RAIs udstillingshaller. Og for første gang blev varigheden øget fra tre til fire dage.

ISE har dermed befæstet sin position som verdens største AV- og systemintegrations-udstilling.

InfoComm og Cedia

Organisationen bag ISE – Integrated Systems Events LLC – er et samarbejde mellem InfoComm International og Cedia, som er den globale audiovisuelle industris to ledende organisationer.

Ud over selve udstillingen står Integrated Systems Events LLC bag en række fagkonferencer i løbet af året: Digital Signage Summits i München, Dubai og Moskva (DSS Europe, DSS MENA og DSS Russia), samt Smart Building Conference (SBC) og Capital Summit.

Gå tilbage


ISE 2017 holdes igen i RAI udstillingscentret i Amsterdam.
Klik for større billede

Med over 65.000 besøgende i 2016 er ISE – Integrated Systems Europe – verdens største udstilling for udstyr og løsninger til AV- og systemintegration.
Klik for større billede

Fra 2015 til 2016 havde ISE stigende tal for både antal udstillere, antal besøgende og det samlede udstillingsareal. Næste udstilling holde 7.-10. februar 2017.
Klik for større billede

Læs også
- Det blev verdens største
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+