Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Marius Computers
Januar 2017
4K stiller kæmpestore
redigeringskrav
Ved overgangen til 4K er der en alvorlig risiko for, at det hidtil velfungerende redigeringsudstyr ikke længere kan klare kapacitetskravene, simpelthen fordi vil computeren er for langsom. Det problem løser danske Marius Computers.

Marius Computers er historien om en mand der ville skabe en bedre professionel computer. Den skulle kunne arbejde hurtigere uden at støje i studiet, være bedre for miljøet ved at kunne teknologiopdateres i resten af dens liv og ikke mindst være smartere og mere fleksibel på alle punkter.

10 år senere er visionen realiseret. I hvert fald bringer Stjernholm & Co nu den danske computerløsning på markedet i fuld overbevisning om, at den både kan klare nutidens 4K-krav og fremtidens krav om endnu højere videoopløsninger – plus HDR og 50P og hvad vi ellers kan vente os.

Alle styresystemer

– Det særlige ved Marius computerne er, at de kan køre alle styresystemer, inklusive mac OS, og dermed får man et reelt alternativ til Apple Mac Pro, siger Morten Stjernholm. – Marius computeren kan endda sættes op så man kan skifte mellem forskellige styresystemer. Og den er designet, så ventilationen klares næsten uhørligt.

Det sidste skyldes, at det 38 x 38 x 38 cm store kabinet er ekstremt luftigt, med massevis af huller og så megen plads mellem komponenterne, at store ventilatorer kan sørge for en langsom, men alligevel effektiv luftstrøm.

Opgør med vanetænkning

– Marius computeren gør radikalt op med traditionel vanetænkning, tilføjer Morten Stjernholm. – Kabinettet er fremstillet af stål og alle plader er kraftige sager der er valgt for maksimal stabilitet og levetid. Det er en professionel workstation der kan holde til noget, genanvendes og opdateres med ny teknik...

– Hver måned kommer ældre modeller hjem til fabrikken i Nykøbing Sjælland for at blive teknologiopdateret. Og emballagen som Marius computeren leveres i er en rigtig taske, der fortsat kan bruges til transporten...

Gå tilbage


Marius mainframe computeren er bygget i et "hullet" kabinet på 38 x 38 x 38 cm, der sikrer en langsom, nærmest uhørlig, men alligevel effektiv køling. Computeren kan arbejde med alle nye styresystemer, og den vil løbende kunne opdateres.
Klik for større billede

Fakta om Marius computere

 • Højtydende workstation
 • Stilhed giver frihed til at placere computeren i suiten eller studiet.
 • Fleksibilitet i hardware og operativsystemer
 • Mulighed for løbende teknologiske opdateringer
 • Miljøvenlig produktprofil og lavt energiforbrug
 • Lang levetid = god investering
 • Professionel support, der forstår audio og video produktion!
 • Prismæssigt ligger Marius computerne på linje med workstations fra eksempelvis Apple og HP.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

  sojle.php