Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Teknikmessen i Operaen
Februar 2017
Samlingssted for scenefolk
Nu er der endnu en gang teknikmesse i Operaen i København, hvor landets leverandører af sceneudstyr er inviteret til at udstille.

Det er blevet en god fast tradition, at Det Kgl. Teaters tekniske chef, Tommy Larsen, arrangerer en todages teknikmesse i Operaen på Holmen i en af årets første måneder, i et hul mellem forestillingerne. I år bliver det i dagene den 7. og 8. marts.

Udstillingen er et samlingssted for sceneteknikere fra hele landet, der her kan møde og udveksle erfaringer med kollegerne fra de andre teatre, og se det nyeste udstyr fra branchens leverandører. Det er bl.a. lysudstyr, projektorer, lydudstyr og scenetæpper.

Blandt udstillerne er: LydRommet, der udstiller Pro Audio udstyr fra Harman Professional. Lydbehag viser udstyr fra TiMax, der stiller med produktspecialisten Dave Haydon. Kinovox med in-ear udstyr fra Phonak Communications, samt PA-udstyr fra Dynacord og Electro-Voice, mikrofoner fra Audio-Technica, powermixere fra Dynacord og Madi-løsninger fra RME.

SC Sound viser bl.a. produkter fra firmaets nyeste agentur, Adamson Systems. Danmon Group og Soundware viser udstyr fra Studer, Clear-Com, OptoCore/BroaMan, samt ikke mindst DiGiCo. Og danske DPA Microphones viser – naturligvis – sine nyeste mikrofonløsninger.

Tid og sted

Teknikmessen i Operaen foregår som sagt den 7. og 8. marts 2017 – begge dage fra 10 til 18 – og der er gratis adgang. Adressen er Ekvipagemestervej 10, 1438 København.

Bus 9A kører til Operaen, men man kan også tage havnebussen, der sejler fra Ndr. Toldbod i nord til Teglholmen i syd. Parkeringspladsen nord for Operaen har kun et begrænset antal pladser, og der skal betales parkeringsafgift i dagtimerne.

Gå tilbage


Teknikmessen i Operaen er blevet en god, fast tradition tidligt på året. Næste gang foregår det 7. og 8. marts 2017 kl. 10-18. Der er i alt ca. 40 udstillere.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php