Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

CPH TV Festival
Februar 2017
Maria Lyngsø Hougaard
er ny redaktør
Maria Lyngsø Hougaard har overtaget rollen som redaktør for festivalen efter Pernille Redder, der nu er tilbage og lave TV som redaktionschef hos STV på "Sådanmark" til TV 2 regionerne.

Maria Lyngsø Hougaard kommer fra Nordisk Film TV, hvor hun har været de seneste fem år inklusive en barsel med sønnen Anker. Hun er uddannet journalist fra SDU i Odense og har været i TV-branchen siden 2009 hos forskellige produktionsselskaber som tilrettelægger og redaktionschef.

– Jeg har været glad for at lave tv, men nu bliver det spændende at se det hele lidt ovenfra, siger hun. – Jeg vil fordybe mig i trends og tendenser, så jeg kan inspirere branchen, og jeg vil jo komme til at samarbejde med en masse dygtige TV-folk!

Maria Lyngsø Hougaard har produceret programmer til både DR1, DR3, TV 2, TV2 Charlie, TV3 og Kanal 4. Genremæssigt har hun arbejdet med alt fra dokumentar og reportage – blandt andet "Felix rykker ind", "Konditoriet", "De unge mødre" og "Date mig på DR3" – til shows som "Voice Junior" og "Knæk Cancer". Hun har også arbejdet med reality som "Paradise Hotel" og talkshows som "GO' aften Danmark".

Gå tilbage


Maria Lyngsø Hougaard er tiltrådt som redaktør for CHP TV Festival – efter fem år hos Nordisk Film TV.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php