Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Lys-roadshow
Maj 2017
Robes washlampe
kan utroligt meget
Den nye Robe Spiider er en kraftig LED Wash med farvemiks, men det er også en hybrid, der kan så meget andet. Lampen blev demonstreret på det nyligt afholdte lys-roadshow.

– Robe Spiider LED Wash kan zoome fra 50 til 4 grader, og ved fuld indzoomning får lyset faktisk en hård kant, siger lystekniker Jimmy Sørensen, der arbejder freelance for importøren Light Partner. – Man kan derfor også bruge den som en beamlampe. Og med den indbyggede Flower Effect kan man arbejde med stråler der giver en nærmest gobo-agtig effekt. Hver diode kan nemlig styres individuelt og pixelmappes fra lyspulten, eller fra en medieserver ved hjælp af den indbyggede HTP Merging.

– Med en maksimal lysstyrke på 11.000 lumen er Robe Spiider en lampe, som kan bruges sammen med de kraftigste spots. Men den kan også bruges på mindre steder, takket være den kompakte størrelse og den indbyggede 18-Bit dæmpning af dioderne. Det maksimale strømforbrug er på 18 x 30 watt plus 1 x 60 watt – i alt 600 watt, slutter Jimmy Sørensen.

Gå tilbage


– Robe Spiider LED Wash lampen giver mulighed for både pixel-styring, flower effect, virtual colour wheel, kunstlyseffekter og forprogrammerede pixel-effekter, siger Jimmy Sørensen fra Light Partners. – Det er derfor en lampe, der kan opfylde mange forskellige for lysbehov.
Klik for større billede

Robe Spiider er en kombination af i alt 19 RGBW-LED-enheder der kan styres individuelt.
Klik for større billede

Dette er en af de mange lysvirkninger, som man kan opnå med den nye Robe Spiider.
Klik for større billede

Læs også
- Udladningspæren er
stadig et godt valg

- Spotlyset tracker med
1 cm's nøjagtighed

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php