Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Beobrew IPA
Maj 2017
Kan lydbølger
skabe bedre øl?
Beobrew IPA er navnet på en ny øl, som er skabt via et samarbejde mellem danske B&O Play og ligeledes danske Mikkeller's Beer. Men hvad har B&O og øl med hinanden at gøre?

Det er en kendt sag, at en del musikere indenfor bl.a. rock og pop har haft glæde af øl i deres kunstneriske arbejde. Men kan den positive stimulans også gå den anden vej, fra musik til ølbrygning?

Dette er hvad man mere end antyder med den nye øl, Beobrew IPA, hvor de tre sidste bogstaver står for India Pale Ale. Denne amerikansk inspirerede øl har nemlig haft en B&O Play højttaler nedsænket i karret under de tre ugers gæring for, som det udtrykkes, at spille musik ind i øllet. Eller måske lidt mere jordnært: For at skabe en vibration i væsken under gæringsprocessen. Og det skulle så være medvirkende årsag til, at øllet har fået en mere sødmefuld smag!

Men kan det virkelig være rigtigt?

Ja, det er et faktum, at der er spillet særligt udvalgt musik under gæringen. Men har musikken fået indflydelse på smagen?

En video om det nye ølprodukt slutter af med at lade det være et åbent spørgsmål. Tilbage er så blot at bestille et antal flasker over nettet for at tjekke det ved selvdrik.

Yderligere information på journal.beoplay.com/journal/beobrew.

Gå tilbage


Man tror det er løgn, for kan afspilning af musik under gæringen virkelig forbedre øllets smag? Eller er B&O bare i så store vanskeligheder, at alle tricks tages i brug for at sikre fremtiden..
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php