Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

E-see prisen for 13. gang
Juni 2017
Han er skarp
på faglig viden
Karper Morville, FTP-elev på M2 Film, er skarp på faglig viden, for han blev vinder af e-see prisen, da den blev uddelt for 13. gang på Medieskolerne i Viborg.

E-see prisen gives til den elev der har den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode. Udover hæderen, fulgte der også en DJI Osmo med.

Kim Gude fra e-see er initiativtager til prisen, og siger i den forbindelse: – Vi vil gerne være med til at understøtte, at faglig viden er en væsentlig faktor i den branche, som vi er leverandør til Det er derfor naturligt for os at bidrage dertil via fagets grunduddannelse!

Max Jørgensen fra Medieskolerne tilføjer: – Vi er glade for, at en af branchens førende leverandører vil være med til at opretholde en tradition, hvor faglige kundskaber bliver præmieret. Det er noget, eleverne går meget op i, og der er ingen tvivl om, at udsigten til at kunne vinde e-see prisen får dem til at lægge sig ekstra i selen.

Gå tilbage


Karper Morville (th), FTP-elev på M2 Film, vandt e-see prisen, da den blev uddelt for 13. gang. Præmien, en håndholdt DJI Osmo kamerastabilisator, blev overrakt af faglærer Klaus Birkebæk.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php