Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Loewe bild 5 OLED
Juni 2017
Verdens mest
individuelle TV
B&O's tyske modstykke på det designmæssige område er gået ind i OLED-tidsalderen med en serie TV-apparater, der er præget af et stilfuldt retrodesign. Men priserne er også derefter.

De nye OLED-paneler er kun 4,9 mm tykke, og Loewe bild 5 OLED er dermed tyndere end de fleste smartphones. Det giver TV'et et let udseende til trods for at skærmdiagonalen er enten 55 eller 65 tommer. Fordelen ved OLED-teknologien er, at det er selve billedpanelet der skaber lyset, og at der derfor ikke er brug for et baglys som man kender det fra de almindelige TV-apparater med LCD-panel.

Resultatet er en skærm, der leverer masser af nuancer i skyggeområderne, helt ned til absolut sort. Og skiftet fra maksimalt hvid til helt sort sker på mindre end et mikrosekund.

Modulkoncept

Loewe bild 5 OLED er desuden et modulkoncept bestående af forskellige konfigurerbare komponenter, der fås i flere farver og materialer, og som kan kombineres med hinanden på mange måder. F.eks. kan man vælge mellem vægmontering og en bord- eller gulvstande, der fås i enten Silver Oak eller Black Oak. Dertil kan man vælge en 80 watt bild 5 soundbar i tilsvarende Silver Oak eller Piano Black, eller man kan lade TV-panelet afslutte med et panel i Silver Oak eller Piano Black.

Loewe bild 5 OLED kan også udbygges med enten Loewes klang 1 højttalersystem, eller det trådløse klang 5 højttalersystem på 270 watt. Takket være bild 5 OLEDs indbyggede 5.1 lyddekoder er det nemt at tilslutte højttalere og subwoofer.

Alle enheder betjenes med Loewes fjernbetjening.

Features

Loewe bild 5 OLED har en integreret harddisk (DR+) med 1TB lagerplads. Man kan derfor eksempelvis se en fodboldkamp mens man optager en krimi eller film. Og man kan sætte live-TV-programmer på pause, og fortsætte med at se dem senere.

Loewes TV-apparater kan betjenes via smartphones og tablets med den nye Loewe app. App'en fungerer desuden som en elektronisk programguide.

Data


Display: OLED
Opløsning: Ultra HD 3840 x 2160
Kontrastomfang: HDR (Dolby Vision / HDR 10 / HLG)
TIlslutninger: 4 x HDMI UHD / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / Bluetooth
Lyd uden soundbar: Ingen
Lyd med soundbar: 2 x 40 W output
Valgmuligheder: Systemet kan udvides med f.eks. Loewe klang 1 eller Loewe klang 5 lydsystem
Placeringsmuligheder: Gulvstand / Bordstand / Væghængt

55#tn-versionen af Loewe bild 5 OLED koster fra 33.000 kroner, mens 65 tommer koster fra 46.000 kroner.

Gå tilbage


– Vi er den første TV-fabrik, der igen er begyndt at bruge naturlige materialer – blandt andet træ, siger Loewes kreative direktør Bodo Sperlein. – Dermed har vi gjort TV"et til et smukt møbel.
Klik for større billede

Loewe bild 5 OLED kan monteres på væggen, eller man kan montere det på en bord- eller gulvstander. Designet kombinerer træ med børstet aluminium.
Klik for større billede

Loewe opfandt fjernsynet

Loewe blev grundlagt i 1923 af brødrene Siegmund og David Ludwig Loewe. I 1931 demonstrerede de verdens første elektroniske filmtransmission i forbindelse med Den 8. Berlin Radio Exhibition. Teknologien var udviklet af fabrikkens fysiker og opfinder Manfred von Ardenne. Det blev starten på den fjernsynsteknologi, som vi anvender i dag.

Loewe var også først med bærbare fjernsynsapparater. Og i 1980'erne gjorde Loewe sig designmæssigt bemærket med Loewe Art 1, som blev udstillet på New York Museum of Modern Art (MoMA).

Loewes apparater bliver stadig produceret i Tyskland, i byen Kronach.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php