Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Convention 2017
Juni 2017
Endnu bedre
OLED-TV fra LG
Hos LG var der fuldt fokus på den seneste generation af skærme med OLED-teknologi, som dette koreanske firma stadig er alene om at beherske.


Knud Søndergaard, Datatid TechLife

I et mørklagt rum demonstrerede LG med vanlig grundighed, hvordan de nye E7-skærme har fået bredere betragtningsvinkel, endnu dybere sort og 64 gange så præcise farver som tidligere. Det er godt nyt for de entusiaster, som gruer for den dag, da deres trofaste plasmaskærme giver op.

LG understøtter alle de kendte HDR (High Dynamic Range) billedformater: Dolby Vision, HDR10, HLG og Technicolor (via en kommende firmware-opdatering).

På lydsiden får LG hjælp fra Harman Kardon, som nu er blevet opslugt af ærkerivalen Samsung. Om samarbejdet med Harman så vil fortsætte, fik vi ikke et klart svar på.

OBS: OLED må endelig ikke forveksles med QLED, hvor "Q" står for "Quantum" (dot). Denne standard omfatter nemlig et LCD-panel med en ekstra celle i hver pixel og LED-baglys, og har altså intet med OLED at gøre..

Gå tilbage


Måske det bedste tv-billede lige nu: LG bliver ved med at forbedre deres OLED-teknologi, og lydbaren på hylden understøtter Dolby Atmos.
Klik for større billede

Læs også
- Hårdt juryarbejde med
input fra fabrikkerne

- Pas på ryggen, Samsung!
- Elac er tilbage
med sine pladehøvle

- Hovedtelefon med hemmelighed
- What's in a Naim?
- Ekstreme Tamron objektiver
- På talefod med Sonos
- MusicCast til hele lydfolket
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php