Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Convention 2017
Juni 2017
What's in a Naim?
Ærkeengelske Naim har et navn, som lægger op til ordspil. Firmaets forstærkere og øvrige audioelektronik regnes for noget af det mest seriøse, som (mange) penge kan købe.


Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Et Naim NAP S1 Statement sæt bestående af en forforstærker og to mono-effekttrin koster lige over en million kroner – omtrent det samme som en Rolls Royce på Naims hjemmemarked.

Dette kraftværk havde man dog ikke fragtet med til journalistmødet i Belgien. er nøjedes man med at præsentere den nye Uniti Atom musikafspiller med integreret 40 W-forstærker til godt 18.000 kr.

I samme koncern som Naim finder man de lækre franske Focal-højttalere, hvor især Utopia-serien ligger i et prislag, som er ren utopi for de fleste af os. Vi fik demonstreret tredje generation af Scala-modellen, som lyder guddommeligt, men mindre kan man vel heller ikke vente af en gulvhøjttaler til op mod 80.000 kr – stykket!

Gå tilbage


Simon Matthews, chefdesigner hos Naim/Focal, taler varmt om den nye Uniti Atom musikafspiller. Det er den lille boks med lysende knapper øverst på racket.
Klik for større billede

Læs også
- Hårdt juryarbejde med
input fra fabrikkerne

- Pas på ryggen, Samsung!
- Endnu bedre OLED-TV fra LG
- Elac er tilbage
med sine pladehøvle

- Hovedtelefon med hemmelighed
- Ekstreme Tamron objektiver
- På talefod med Sonos
- MusicCast til hele lydfolket
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php