Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Convention 2017
Juni 2017
Ekstreme Tamron objektiver
EISA startede oprindeligt som en forening af europæiske fotomagasiner, og fotogrej er stadig en betydelig del af produktuniverset. Det har fotofirmaerne helt tjek på.


Knud Søndergaard, Datatid TechLife

Blandt Tamrons 2017-lanceringer er to gedigne objektiver i hver sin ende af brændviddespektret. Meget mere vidvinklet end 10 mm brændvidde (16 mm ækvivalent) kan et objektiv vanskeligt konstrueres, og den nye model B023E kan zoome ud til 24 mm (37 mm ækvivalent), mens lysstyrken varierer fra F:3,5 til F:4,5. Mekanikken er vibrationsdæmpet og fugtsikker.

I en ganske anden vægt- og størrelsesklasse finder vi en Tamron A025E tele-zoom med 70-200 mm brændvidde (112-320 mm ækvivalent) og en meget høj, konstant lysstyrke på F:2,8 over hele området. Den mindste fokuseringsafstand er så kort som 95 cm, og autofokus er blevet hurtigere i forhold til den tidligere model. Med en vægt på 1,6 kg henvender dette objektiv sig til en professionel målgruppe, som lægger mere vægt på kvalitet end bærbarhed.


Gå tilbage


Tamrons seneste highend-tele er en highend-glasklump på 1,6 kg med en konstant lysstyrke på F:2,8 over hele zoom-området fra 70 til 200 mm.
Klik for større billede

Læs også
- Hårdt juryarbejde med
input fra fabrikkerne

- Pas på ryggen, Samsung!
- Endnu bedre OLED-TV fra LG
- Elac er tilbage
med sine pladehøvle

- Hovedtelefon med hemmelighed
- What's in a Naim?
- På talefod med Sonos
- MusicCast til hele lydfolket
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php