Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Damien Weissenburger
Juli 2017
Ny chef for
Sonys biografdivision
Sony har udpeget Damien Weissenburger til Head of Digital Cinema 4K. Han skal lede udbygningen af Sonys Theatre Solutions Business, som leverer digitale 4K-løsninger til biografsale.

"Sony Digital Cinema" blev etableret 2010, og ifølge Sony har denne afdeling haft stor succes, takket være en stab af højt kvalificerede medarbejdere. Sony var således først på markedet med en 4K biografprojektor, og den er siden suppleret af flere andre modeller, så Sony i dag kan levere 4K-løsninger til alle størrelser biograflærreder.

Den nye chef

Sony Digital Cinema's nye chef, Damien Weissenburger, var i forvejen chef for Sony Professionals Corporate & Education Solutions, og han fortsætter i dette job samtidigt med jobbet som leder af biografafdelingen.

– Vi skal udvikle fremtidens præsentationsløsninger ved at maksimere synergien mellem Sonys forskellige produktområder, siger han. – Et eksempel er vores Crystal LED big-screen display teknologi, som blev vist på ISE i Amsterdam og på CineEurope. Her ligger fantastiske fremtidsmuligheder, som ikke engang involverer en projektor!

Weissenburger understreger også, at Sony har en helt særlig position i filmverdenen, fordi koncernen har sit eget filmselskab i Hollywood: – Vi ved derfor alt om hvad billedet og dets følelsesmæssige påvirkning af publikum betyder for filmens succes. Denne førstehåndsviden mangler vores konkurrenter på udstyrsmarkedet.

Damien Weissenburger overtager chefjobbet fra David McIntosh, som nu er chef for Sonys Sports division.

Gå tilbage


Damien Weissenburger har nu to chefjobs: Han fortsætter nemlig som leder af Sony Professionals Corporate & Education Solutions, samtidigt med at han overtager ledelsen af biografafdelingen Sony Digital Cinema.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php