Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ATG Danmon
Januar 2018
Har opgraderet
Record TV i London
ATG Danmon har afsluttet en serie opgraderinger af Record TV Networks studier i London. Record TV er en brasiliansk, kommerciel free-to-air broadcaster, som opererer i over 150 lande på fem kontinenter.

Opgraderingen af studierne i London består af redesign og kabeltræk i forbindelse med installering af AJA og Blackmagic videoroutere og signalkonvertering. Derudover omfatter projektet et audio-til-PC interface, der muliggør lydmæssig kommunikation via Skype TX i forbindelse med produktion af radio i høj kvalitet.

– Vi producerer programindhold som supplerer det output vi modtager fra hovedkanalen i Sao Paulo, siger Rui Reis fra den engelske afdeling af Record TV. – Det drejer sig bl.a. om nyhedsindslag, interviews, dokumentarprogrammer og underholdning.

– Med udbygningen er vores infrastruktur blevet forbedret. Og takket være vores gode samarbejde med ATG Danmon har det kunnet ske uden at den almindelige produktion er blevet forstyrret. Vi har endda fået support, når der har været behov for det!

– Resultatet er et mere effektivt produktionssystem og en højere teknisk kvalitet i outputtet.

Gå tilbage


ATG Danmon har opgraderet brasilianske Record TV"s produktionsfaciliteter i London. Her ses det største studie (tv) og et af produktionsrummene.
Klik for større billede

Fakta om Record TV

 • Record TV er grundlagt i 1953 og sender i dag TV i 150 lande fordelt på Europa, Asien og Afrika, samt Nord- og Sydamerika. Hovedkontoret ligger i Brasilien.
 • De allerførste programmer handlede om det brasilianske samfund og den brasilianske kultur.
 • Record TV er i dag Brasiliens længst eksisterende TV-station.
 • I 2015 blev Record TV det første latinamerikanske netværk som sendte 4k.
 • Record TV sender via kabel, satellit og internet til ca. 80 procent af den europæiske befolkning.
 • I Storbritannien er Record TV den eneste portugisiske kanal på Sky+ HD platformen.

  Fakta om ATG Danmon

 • ATG Danmon er en del af Danmon Group.
 • Selskabet har assisteret en række kunder med etablering af IT-filbaserede automatiserede workflows, HD-studier, master control rooms og playout-faciliteter såvel som opgradering af eksisterende SD-faciliteter til HD og UHD.
 • Danmon Group har kontorer i Asien, Danmark, Tyskland, Mellemøsten, Norge, Portugal, Spanien, Sverige og Storbritannien.

 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

  sojle.php