Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ekstern produktion
Maj 2018
DR udliciterer
"Aftenshowet"
Fra august vil hverdagsprogrammet "Aftenshowet" blive produceret via et samarbejde mellem selskaberne STV og Bermuda. I forbindelse med udlægningen bliver 19 DR-medarbejdere virksomhedsoverdraget.

DR har de senere år udlagt en stor del af sine produktioner og produktionsfaciliteter til det private marked. Med udlægningen af Aftenshowet udbygges samarbejdet med det private produktionsmiljø – i første omgang fra medio august og tre år frem.

– Med omkring 200 live-udsendelser om året er "Aftenshowet" et vigtigt aktualitetsprogram på vores daglige flade, siger DR1-kanalchef Pil Gundelach Brandstrup. – Jeg ser frem til samarbejdet med STV og Bermuda, der er gået sammen om at overtage produktionen af Aftenshowet, for de har på alle parametre været det bedste bud – både i forhold til økonomi, indhold og tanker på udvikling i forhold til seerne.

– Værterne på "Aftenshowet" vil fortsat være ansat hos os på DR, fordi de er genkendelige DR1-profiler og fordi de også vil komme til at indgå i en række andre af vores produktioner. Men selve produktionen kommer til at foregå hos konstellationen STV og Bermuda, og i den forbindelse bliver 19 af programets fastansatte medarbejdere virksomhedsoverdraget til det eksterne produktionsselskab. Og her kommer værterne naturligvis også til at arbejde.

Gå tilbage


DR1"s journalistiske talkshow med værterne Mette Bluhme Rieck, Mark Stokholm, Ulla Essendrop, Mikkel Fønsskov og Ditte Haue udliciteres til ekstern produktion hos konstellationen STV og Bermuda (foto Agnete Schlichtkrull)
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+