Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Chefskifte
September 2018
Omrokering hos YouSee
Jacob Mortensen er ny chef for YouSee. Han vil fortsætte den strategi, som YouSee allerede er lykkedes med på mange områder.

Siden 1. august har Jaap Postma både stået i spidsen for TDC Groups nye kundefokuserede forretningsenhed OpCo og været fungerende chef for YouSee, mens man har ledt efter den rigtige person til at stå i spidsen for YouSee. Valget er faldet på Jacob Mortensen, der indtil nu har været selskabets produktdirektør.

– Vi har kigget både internt og eksternt for at sikre, at vi fandt den bedste kandidat til at lede YouSee, og det er rigtigt godt, at vi har fundet ham internt, siger koncerndirektør Jaap Postma. – Jacob har været i YouSee i fire år, og han har haft en central rolle i både udformning og eksekvering af YouSee's strategi. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde.

38-årige Jacob Mortensen har stået i spidsen for YouSee's tv og bredbånd, og på det seneste også for mobil. Nu sætter han sig i spidsen for hele YouSee – kort tid efter at TDC Group har sat en klar ambitionen om at fastholde fokus på den digitale transformation, som selskabet har været i gang med de seneste år.

YouSee's nye rolle

– Vi har som nogle af de første i verden lanceret "Bland Selv", som kombinerer tv og streaming, siger Jacob Mortensen. – Vi har lanceret YouSee More, som snart har 200.000 kunder. Og når vi går ud af 2018, har vi forbedret kundernes oplevelse af YouSee, hvilket har reduceret antallet af opkald til vores kundecenter med mere end en million. Desuden er vi begyndt at producere vores eget indhold.

Jacob Mortensens overtagelse af direktørposten efterlader en ledig position som produktchef. Indtil man finder den rette kandidat til den stilling, vil han fortsætte som fungerende produktchef i YouSee.

Gå tilbage


– Vi har som nogle af de første i verden lanceret "Bland Selv", som kombinerer tv og streaming, siger YouSee"s nyudnævnte chef Jacob Mortensen. Han har hidtil været produktdirektør i selskabet.
Klik for større billede

Fakta

 • YouSee er Danmarks største underholdningsunivers med masser af tv-kanaler, film, serier og musik. Det er underholdning som kan ses og høres overalt i Danmark på tv, mobil, tablet og pc.
 • YouSee leverer underholdning til næsten halvdelen af alle danske husstande og er landets største udbyder af højhastighedsbredbånd.
 • Alle som bor i YouSees dækningsområde kan få tv og bredbånd, mens kunder i hele landet kan få mobiltelefoni og mobilt bredbånd.
 • YouSee er en del af TDC-koncernen.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+