Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Godt skjult hemmelighed
august 2019
Dette er ikke DPAs
nye mikrofon
Danske DPA Microphones er på vej med en efter sigende fantastisk ny mikrofon. Men indtil videre har man kun offentliggjort modelnummeret 2028 og lanceringsdatoen, den 22. august...


Finn Nesgaard

Man er naturligvis nysgerrig, når otte fagfolk roser DPAs nye mikrofon til skyerne, så jeg søgte straks efter "DPA 2028" på internettet. Og hurra, der var gevinst. På en tyrkisk hjemmeside fandt jeg et billede af hvad der ligner en dobbeltmikrofon med de to enheder monteret på hver sin bøjelige arm.

Men øv! Hjemmesiden tilhører et firma, som sælger bunkevis af meget forskelligt designede lysarmaturer til udendørsbelysning på gader og i haver. Et af fabrikaterne hedder DPA, og en af modellerne hedder DPA 2028.

Så vi må altså vente tålmodigt til lanceringsdatoen den 22. august med at få at vide, hvad det egentligt er for et produkt DPA har på trapperne. Eneste indikation er, at DPA allerede har en 2006 og en 2011 mikrofon. Det er traditionelt udseende mikrofoner med dobbeltmembran og henholdsvis kuglekarakteristik og nyrekarakteristik.

Se videoen med de otte begejstrede lydfolk her.

Gå tilbage


På internettet kan man finde en DPA 2028. Det er dog ikke en mikrofon, men en udendørslampe, som kan købes i Tyrkiet.
Klik for større billede

Lydtekniker Niels Jensen er en af de otte fagfolk, som har haft mulighed for at teste den nye DPA 2028 mikrofon, og som roser den til skyerne. Men de afslører ikke nogen tekniske detaljer....
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+