Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ny fiktionsserie
august 2019
Undskyld Norge
Mandag den 26. august kl. 22.00 har Viaplay og TV3 premiere på Casper Christensens nye serie "Undskyld, Norge". Og som sædvanlig er det svært at skelne mellem virkelighed og fiktion.

Casper Christensen har selv skrevet "Undskyld, Norge", og som det tidligere er set, i bl.a. "Klovn", er det hans alter ego, komikeren Casper Christensen, der har hovedrollen i serien.

– Karakteren Casper i "Undskyld, Norge" er beslægtet med Casper-figuren fra "Klovn" – han er bare meget mere vanvittig og skruppelløs, siger den virkelige Casper Christensen. – Det er derfor serien hedder "Undskyld, Norge", for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på.

Med sit flamboyante alter ego har Casper Christensen ikke kun ønsket at lave satire over en overfladisk og egoistisk tv-vært, men peger på en mere generel fortælling:

– Casper i "Undskyld, Norge" er et billede på, hvordan det ser ud, når mænd ikke kan finde ud af at blive voksne, men fortsætter med at opføre sig som en på 25 år, selvom de er fyldt 50. I den alder skulle man gerne have fået vekslet noget af sin selvoptagethed og liderlighed til erfaring og ro, men det er Casper-figuren her ikke i stand til. Det bliver pinagtigt og, synes jeg, ret morsomt at se på.

Fakta om "Undskyld, Norge"

"Undskyld, Norge" er en Viaplay Exclusive skrevet af Casper Christensen, instrueret af Casper Christensen og Nicolai Achton, og produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. Serien består af otte episoder à 22 minutter. "Undskyld, Norge" har premiere på TV3 og Viaplay mandag den 26. august kl. 22.00.

Ud over Casper Christensen byder "Undskyld, Norge" også på en række kendte norske ansigter. Blandt andre hotelkongen Petter Stordalen, komiker Morten Ramm, skuespiller Ulrikke Falch (SKAM) og party-kongen Sverre Goldenheim. De bliver alle involveret i komikerens desperate jagt på succes, og forventeligt nok er det ikke alle nordmænd, der er lige begejstrede for den selvcentrerede dansker.

Se traileren til "Undskyld, Norge" her.

Gå tilbage


– "Undskyld, Norge" er en såkaldt mockumentary hvor grænsen mellem virkelighed og fiktion kan være svær at gennemskue i Casper Christensens fatale møde med Norge. Det mener vi er med til at skabe en spændende og anderledes serie, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group, Danmark.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+