Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Corona virus
febnuar 2020
LG dropper ISE i Amsterdam
Den verdensomspændende fagmesse Integrated Systems Europe, som slår dørene op i Amsterdam på tirsdag den 11. februar, må naturligvis forholde sig til corona epidemien. Men blandt udstillerne er det indtil videre kun LG og ca. 20 % af de kinesiske virksomheder, som har meldt afbud...

– Fra vores 250 topudstillere plus mange andre modtager vi fortsat fantastisk støtte og forsikringer om deres deltagelse, lyder det fra messeledelsen. – Og selvom LG har informeret os om, at de ikke agter at deltage med deres stand på dette års ISE, så ser vi frem til de mange andre store udstillere, som vil vise deres nyeste teknologier, komme med tilbud og med teknisk information.

– Med de globale rejsebegrænsninger fra og til Kina har vi naturligvis fået nogle aflysninger fra vores kinesiske udstillere. Pt udgør det dog mindre end 20%, men der kan naturligvis nå at komme et par ekstra afbud.

Besøgstallet

Det forventede antal gæster på udstillingen er altid genstand for diskussion og spekulation. Pt er det samlede antal forudbestillinger højere end på samme tidspunkt i 2019.

– Det er naturligvis ikke fair at antyde, at årets udstilling dermed vil få et øget besøgstal, erkender meddelelsen, men tilføjer, at antallet af forudregistreringer altid har været en pålidelig indikering af det endelige besøgstal.

Ledelsen understreger også, at beslutningen om at gennemføre ISE 2020 sker på basis af input fra sundhedsmyndighederne, inklusive World Health Organization (WHO). www.iseurope.org. ISEs hjemmeside vil løbende blive opdateret med hvilken indvirkning corona epidemien vil få på ISE 2020.

Gå tilbage


– Vi har fuld forståelse for, at corona epidemien skaber usikkerhed blandt både udstillere og besøgende, siger ledelsen bag ISE-udstillingen i Amsterdam. – Men den ser alligevel ud til at blive en succes.
Klik for større billede

I de seneste 16 år har ISE været en fagudstilling, som har gavnet den globale audiovisuelle industri. ISE er et sted hvor industrien mødes og vokser sammen. I år er det sidste gang, at ISE afvikles i Amsterdam.
Klik for større billede

Fakta om Integrated System Europe

ISE blev lanceret i 2004 og er i dag en af verdens største messer for den professionelle AV-system-industri.

ISE 2020 finder sted den 11.-14. februar 2020 og forventes at trække over 1.300 udstillere og mere end 80.000 registrerede deltagere til Amsterdams RAI udstillingscenter.

Arrangementet er et joint venture mellem Audiovisual and Integrated Experience Association (AVIXA) og Custom Electronic Design and Installation Association (CEDIA).

Yderligere information på www.iseurope.org.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+