Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Sound Hub Denmark
marts 2020
Sådan får du styr
på nabostøjen
Den 29. april er international støjdag, og Sound Hub Denmark har i den anledning forberedt et heldagsseminar med deltagelse af internationale fagspecialister. Seminaret foregår i Struer den 29. april kl. 09.30-17.00, det åbent for alle og deltagelse er gratis.

Sound Hub Denmark inviterer til seminar om, hvordan støj i vores daglige liv påvirker vores velvære. Seminaret afholdes i samarbejde med Global Audiology Consulting, Københavns Universitet, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Ecophon (Saint-Gobain) og Vibrakustik.

Seminaret er et 25-års jubilæumsinitiativ i anledning af International Noise Awareness Day / Støjdagen, hvor organisationer og fagfolk globalt skaber opmærksomhed om støj i relation til menneskers velfærd og sundhed.

Seminaret er åbent for alle, både private og fagfolk. Det afholdes den 29. april på Peter Bangs Vej 17 i Struer. Og der er gratis adgang.

Her følger korte omtaler af nogle af seminarets foredrag:

Støjpåvirkning af livskvaliteten

Joel Beilin fra Global Audiology Consulting fortæller om den psykologiske og fysiologiske indflydelse, som støj har på vores livskvalitet, og hvordan man håndterer den daglige støjpåvirkning uden at blive skør af den. Beilin har 25 års erfaring inden for audiologi og høreapparatområdet.

Andres lyde former dit hjem

Sandra Lori Petersen fortæller om den seneste undersøgelse af, hvordan folk forstår og håndterer nabostøj. Hun er ph.d. og forsker ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Infrasound og lavfrekvent støj

Christian Sejer Pedersen giver et indblik i, hvad infrasound og lavfrekvent støj er, hvordan kan det påvirke os – og hvordan man adskiller myte fra fakta. Han er lektor ved Det Tekniske Fakultet for IT og Design ved Aalborg Universitet.

Støjreduktion

Kenni Trolle fra Ecophon (Saint-Gobain) fortæller om Ecophon-metoden til at skabe rumakustisk komfort, og om hvordan arkitektur, interiør og materialer dermed kan reducere støjpåvirkningen.

Yderligere information og tilmelding på soundhub.dk.

Gå tilbage


Joel Beilin fra Global Audiology Consulting fortæller om den psykologiske og fysiologiske indflydelse, som støj har på vores livskvalitet, og hvordan man håndterer den daglige støjpåvirkning.
Klik for større billede

Sandra Lori Petersen fortæller om, hvordan folk forstår og håndterer nabostøj. Andres lyde kan nemlig i høj grad være med til at forme vores hjem...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+