Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Virksomhedsstrategi
Torsdag den 23. februar 2012
TC og Blue Microphones
går hver til sit
Dansk baserede TC Group International har hidtil repræsenteret amerikanske Blue Microphones i verden udenfor USA. Men nu er de to virksomheder blevet enige om at koncentrere sig om egne forretningsområder, og dermed satse på "core busines".

– Vi skilles som venner, siger Kim Bang, der er PR-chef hos TC Group International og fottsætter: – Lederen af Blue Microphones, John Maier, var tidligere chef for TC Group Americas, og da han skiftede til Blue, så fortsatte vi samarbejdet. F.eks. har vi haft Blues mikrofoner med på vores stand på Prolight & Sound i Frankfurt, og som regel er John kommet over for at være med.

– Men nu var tiden så moden til, at Blue Microhones selv vil stå for hele markedsføringen – via agenter i de enkelte lande – og altså uden os som mellemled. Samarbejdet fortsætter dog indtil slutningen af 31. marts.

Fakta om Blue Microphones

Blue Microphones er grundlagt i Californien i 1995. Hovedprodukterne har været iøjnefaldende "klassiske" studiemikrofoner med håndtestede kapsler, der ikke alene giver mikrofonen sin egen karakter, men også sikrer ekstra høj lydkvalitet – f.eks. vokalmikrofonen Blueberry. Og da Apple lancerede sit GarageBand, skabte Blue en serie USB-mikrofoner under navnet Snowball. Det var verdens første professionelle mikrofoner af denne type.

Både TC Group International og Blue Microphones har haft vækst indenfor de seneste år. Og begge virksomheder ser fordele ved at stoppe samarbejdet, fordi de på den måde styrker deres kernekompetencer og koncentrerer sig om eget vækstpotentiale.

Det vides endnu ikke, hvem der kommer til at stå for distributionen af Blue mikrofoner i Danmark. Men mon ikke det bliver afklaret på Prolight & Sound i næste måned.


Gå tilbage

Californiske Blue Microphones overtager selv den totale markedsføring pr. 31. marts 2012. Hidtil har det været dansk baserede TC Electronics International der har stået for salget udenfor USA. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+