Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Signal Audio
Søndag den 26. februar 2012
Ny distributør af Shure
Signal Audio er pr. 1. marts udnævnt til eksklusiv distributør af Shure i Danmark. Og desuden er virksomheden flyttet fra Rødovre til Hvidovre – tæt på Moto Audio Sales.

Signal Audio er en del af Matrix Group, der blev dannet for et års tid siden via et samarbejde mellem Moto Audio Sales i Hvidovre, Nordic Sales & Staging i Løsning nær Århus og Signal Audio i Hvidovre. Det sidste er dog historie, for Signal Audio er for nylig flyttet til Hvidovre klos op ad Moto. Samtidigt har Signal Audio overtaget agenturet for Shure, der er en af verdens største producenter af mikrofonudstyr til ikke mindst scenebrug. Shure har således for nylig lanceret Axient systemet, der er med til at søsætte nye standarder for trådløse mikrofonsystemer til professionel brug.

Flytningen skyldes at Signal Audio har fået brug for mere plads efter at man allerede sidste år fik en række nye agenturere: Midas, Klark Teknik, dB Technologies, MC2 og Blackstar. I forvejen havde Signal Audio bl.a. Xilica, Proel, SM Pro Audio og Schecter Guitars.

Yderligere information på www.signalaudio.dk.


Gå tilbage

Shure systemet sætter nye standarder for trådløse mikrofonsystemer til professionel brug. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+