Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Seervaner
Lørdag den 21. januar 2012
Luksus-tv
i små størrelser
TV'et i dagligstuen er ikke længere den eneste kilde til fjernsynskiggeri, for vi ser i høj grad også TV i køkkenet, i børneværelset og i soveværelset, og her foretrækker vi miindre TV-skærme.

Loewe har lanceret et par nye, små TV-apparater, der egner sig til TV-kigning i boligens "alternative" rum. Loewe Connect SL 22 og 26 tommer har et Slim-Line-design der agner sig til de mindre rum, og alligevel har de et højt udstyrsniveau. Derudover betyder den anvendte Edge-LED-teknologi, at de små Loewe Connect-modeller klarer sig med et lavt strømforbrug.

Lille størrelse – stor fornøjelse

De små TV er eksempelvis udstyret med funktioner som Loewe MediaText, Loewe MediaHome og Loewe MediaUpdate. Sidstnævnte gør det nemt at opdatere TV'ets software via internet eller via USB-port. Med MediaText (HbbTV) understøttes fremtidens internetbaserede tekst-TV-funktion, og MediaHome giver adgang til billeder, videoer og musik på hjemmenetværket. TV'et har internetadgang via LAN- eller Powerline-forbindelse – eller via WLAN (med WLAN dongle, der fås som ekstraudstyr).

De små Loewe Connect-modeller ER OGSÅ udstyret med multi-tuner til modtagelse af både DVB-T, C og S – dvs. TV via antenne, kabel og satellit. Derudover kan man integrere Connect Mini'erne med Loewes øvrige systemløsninger i form af lydprodukter og streaming af programmer fra ét Loewe TV til et andet Loewe TV.

Loewe Connect 22 har en vejledende pris på 7.000 kroner, mens 26 tommer-modellen har en merpris på 1.000 kroner.


Gå tilbage

De nye Loewe Connect SL-modeller på 22 og 26 tommer har et iøjnefaldende og ekstremt fladt design. Prisen er henhldsvis 7.000 og 8.000 kroner. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php