Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Filmestival
Onsdag den 25. april 2012
Million-præmie i Krakow
Mads Matthiesen vandt den internationale hovedkonkurrence på Off Plus Camera-festivalen i Krakow. Med prisen følger en af verdens største film-pengepræmier.

Mads Matthiesens fil "10 timer til Paradis" blev hædret i Krakow med Making Way-prisen, som er festivalens hovedpris. Sammen med prisen følger en check på 100.000 USD.

– Det er dejligt, at filmen vinder så meget respekt i udlandet, og så er det også meget rart med pengene. Det giver en vis arbejdsro til at kunne udvikle mit næste projekt, som jeg skriver på sammen med Martin P. Zandvliet, fortæller Mads Matthiesen til Det Danske Filminstituts nyhedsbrev, FilmUpdate.

– Jeg har desuden fundet ud af, at der med prisen også følger 1.800.000 kr. fra Det Polske Filminstitut til optagelser i Polen. En dejlig overraskelse, som jeg håber, jeg kommer til at benytte mig af.

"10 timer til Paradis" handler om den 38-årige bodybuilder Dennis, der søger kærligheden i Thailand, hvor den efter sigende skulle være lidt nemmere at finde. Hans noget besidderiske mor bryder sig bestemt ikke om det koncept.

Mads Matthiesen blev tidligere på året belønnet for sit arbejde med instruktørprisen på Sundance Film Festival.

"10 timer til Paradis" kommer på dvd i Danmark i juni 2012.

Anders Budtz-Jørgensen/DFI

Se filmens trailer her.


Gå tilbage

Mads Matthiesen modtog 100.000 dollars da hans film "10 timer til Paradis" for nylig vandt Making Way-prisen på Off Plus Camera-festivalen i Krakow. Med prisen også følger 1.800.000 kr. fra Det Polske Filminstitut til optagelser i Polen. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php