Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Canon EOS 650D
Søndag den 10. juni 2012
Autofokus under
videooptagelse
EOS 650D er Canons nyeste DSLR-kamera til forbrugermarkedet. Kameraet har touch-screen, hvilket er nyt hos Canon, og der er nyudviklede automatikker som øger billedkvaliteten via en kombination af data fra flere optagelser med forskellig eksponering. Desuden har kameraet en avanceret videofunktion med mulighed for hurtig autofokus under optagelse.

Canon EOS 650D er baseret på en 18 megapixel Hybrid CMOS sensor, og Canons kraftige Digic 5 processor. Den gør det muligt at fotografere i fuld opløsning med en hastighed på op til 5 billeder i sekundet. Og den er basis for kameraets effektive videofunktion med mulighed for autofokus under videooptagelse.

254-års jubilæum

Det er i øvrigt 25 år siden, at Canon lancerede det allerførste EOS kamera. Dengang fotograferede man stadig på film, så her var ikke noget nyt. Men til gengæld var det ret dramatisk, at kameraet var udstyret med en helt nyudviklet bajonet med digital kommunikation mellem kamera og objektiver. Det betød nemlig, at alle de eksisterende Canon fotografer måtte se i øjnene, at deres SLR-udstyr var forældet fra den ene dag til den anden. Det var der selvfølgelig mange, som var utilfredse med.

Men det var alligevel en rigtig beslutning, for med lanceringen af det første EOS kamera trådte Canon ikke alene ind i SLR-autofokus-æraen, men man slog også samtlige konkurrenter ved at levere det hidtil hurtigste autofokus system.

I øvrigt havde det første EOS kamera også nummerbetegnelsen 650. Men det er efter sigende en ren tilfældighed, at 650D nu lanceres her 25 år efter.

Priser

Canon EOS 650D har en vejledende pris på 7.000 kroner inklusive moms. Kameraet kan også købes som sæt med en 18-135 mm zoom med billedstabilisering til en pris af 10.000 kroner.


Gå tilbage

Det er efter sigende en ren tilfældighed at EOS 650D lanceres præcis 25 år efter at det allerførste EOS kamera, EOS 650, blev sendt på markedet. Den nye 650D udmærker sig bl.a. ved en stærk videofunktion med hurtig autofokus under optagelse. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php