Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Premiere den 14. november
Lørdag den 3. august 2013
Sorg og glæde
Aarhus-instruktøren Nils Malmros har gennem film som "Kundskabens træ" og "Kærestesorger" genskabt sin opvækst, barndom og ungdom båret af melankolien ved den ulykkelige kærlighed. Han har inviteret tilskuerne ind i sit liv på godt og ondt, og med "Sorg og glæde" blotlægger han nu et afgørende kapitel af sit smertelige voksenliv.

Jakob Cedergren og Helle Fagralid spiller hovedrollerne som ægteparret, der oplever den størst mulige sorg og ulykke i deres liv, og på et nærmest håbløst fundament alligevel forsøger at nå frem til den gensidige og modne kærlighed.

I de øvrige roller ses Nicolas Bro, Ida Dwinger, Kristian Halken, Mads Hammer Larsen, Helle Hertz, Niels Weyde, Maja Dybboe og Søren Pilmark.

"Sorg og glæde" er produceret af Thomas Heinesen for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Filmen får biografpremiere landet over den 14. november og er med i Biografklub Danmark.

Se filmens trailer her.

Kilde: DFI


Gå tilbage

Det selvbiografiske drama, Sorg og Glæde, er optaget over seks uger i Aarhus. Det er Nils Malmros' 11. spillefilm. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php