Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Australasien
Torsdag den 12. december 2013
Dansk komponeret
musik på skemaet
Skolebørn i Australasien skal nu lave opgaver med udgangspunkt i en komposition af danske Frederik Magle.

Underoverskrift: Australasien

Når high-school-elever i aldersgruppen 14-17 år i hele Australasien (Australien, New Zealand m.m.) skal indføres i noder, akkorder og musiklære, så foregår det fra nu af efter et stykke musik, som den danske komponist Frederik Magle har skrevet.

Det er musikpædagoger i Australien der har valgt Frederik Magles fusionsværk "Polyphony" blandt tusindevis af numre til bogen "In Tune With Music". Og den bog vil titusinder af elever blive undervist efter, når de møder i skole efter nytår. Bogen er skrevet af den australske komponist Ian Dorricott og musikpædagogen Bernice Allan.

Det specielle ved Frederik Magles musikstykke er, at det kombinerer rock med klassiske toner, og det er årsagen til, at det er særligt velegnet til undervisning i netop den pågældende aldersgruppe.

Frederik Magle er dansk komponist, koncertorganist og pianist. Allerede som 16-årig begyndte han på musikkonservatoriet. Han har siden skrevet orkesterværker, kammermusik og soloværker for orgel m.m. Han har også arbejdet med flere eksperimenterende genrer med brug af electronica, hiphop og jazz.


Gå tilbage

High-school-elever i hele Australasien kommer til at lære om noder og akkorder via et stykke musik, som den danske komponist Frederik Magle har skrevet. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg