Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Folkeoplysningspris
Fredag den 26. maj 2017
Hæder til
P1's Anne Haubek
Anne Haubek blev årets modtager af DOF-prisen fra Dansk Oplysnings Forbund for med sit radioprogram Europa Lige Nu "at lave vigtig folkeoplysning om, hvad der sker rundt omkring i Europa", som det hed i begrundelsen.

– Anne Haubek giver almindelige danskere mulighed for at komme tæt på de vigtige begivenheder og processer. Og så er Anne Haubek god til at tale med de mennesker, der optræder i hendes programmer. Hun formår virkelig at lytte – og få os andre til at lytte – til deres historier, og hun giver os dermed et blik ind bag overskrifterne, lød det blandt andet i begrundelsen for at give hende prisen.

DOF-prisen bliver ikke nødvendigvis uddelt hvert år. Den uddeles, hvis en person har ydet en særlig indsats for at sprede viden og skabe debat om væsentlige og aktuelle samfundsmæssige emner med relevans for den brede offentlighed.

Vært siden 2004

Anne Haubek har været vært på "Europa lige nu" på P1 siden 2004, ligesom hun også er vært på P1's "Orientering". Hun har arbejdet som journalist i DR siden 1994, og undervejs har hun blandt andet været på Radioavisen, udlandsredaktionen i DR Nyheder, været EU-redaktør på DR Nyheder Online samt redaktør og vært på "P1 Dokumentar".

"Europa lige nu" kan høres hver søndag klokken 17.10 på P1 – og igen samme aften klokken 23.03.

De har tidligere fået DOF-prisen

Dansk Oplysnings Forbund er landets største oplysningsforbund med flere end 250 aftenskoler samt enkelte daghøjskoler og sprogskoler fordelt over hele Danmark. DOF-prisen rt tidligere givet til:
2016: Steen Nørskov, "Arabiske stemmer" på P1
2013: Ole Vig Jensen, tidligere DOF-direktør
2012: Poul Friis, journalist i DR
2006: Ove Korsgaard, professor


Gå tilbage

Anne Haubek har været vært på Europa Lige Nu på P1 siden 2004. Nu er hun hædret med DOF-prisen for sit arbejde (foto Agnete Schlichtkrull). Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php