Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Mobilstråling
Fredag den 26. maj 2017
5G-stråling påvirker
hud og svedkirtler
Det kommende 5G-net skal kæde mere end 50 milliarder enheder sammen som en del af "Internet of Things" (IoT). Men ifølge hjemmesiden Forskning.dk, så anvender både USA, Kina og Rusland det selv samme elektromagnetiske frekvensbånd som militærvåben.

Ifølge Forskning.dk så er der videnskabelige undersøgelser der viser, at 5G-bølgerne interagerer direkte med menneskers hud, specielt svedkirtlerne. Forskere anbefaler derfor, at der bør foretages yderligere undersøgelser af de menneskelige helbredseffekter, før 5G-teknologier lanceres.

Et centralt emne – stadig ifølge Forskning.dk – er om man klassificerer al hud på den menneskelige krop som tilhørende ekstremiteterne (lemmer) frem for hørende til hovedet eller torsoen. Ifølge den finske professor Dariusz Leszczynski vil det nemlig blive tilladt at udsætte huden for mere stråling end ellers, hvis al huden klassificeres som en ekstremitet.

Forskning.dk er en hjemmeside der ejes og drives af akupunktør Gert Karlson fra Grenaa Akupunktur. Yderligere information på forskning.dk.


Gå tilbage

Fra flere sider er man bekymrede over den trådløse 5G-udvikling, fordi den vil øge den elektromagnetiske bestråling, som vi bliver udsat for. Her en demonstration, som Rådet for Helbredssikker Telekommunikation arrangerede foran Christiansborg. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php